Anonim

Cession d'Entreprise: Le Film

Ed opgav sin alkymi, så da Ed og Al mistede deres kroppe (Al's krop og Eds venstre og højre er), modtog han begge sine lemmer og Als tidligere krop, Als krop var fastgjort til rustningen med en blodforsegling, så Ed ofrede sin venstre ben og Al's krop for at bringe mor der tilbage til livet. Her er jeg, så efter at Ed mistede sin lem, og de bragte deres mors sjæleløse krop tilbage, brugte han sin højre arm til at binde Als kropsløse sjæl til rustningen, i slutningen af ​​broderskabet opgav Ed sin alkymi for at bringe deres kroppe tilbage (Eds arm og ben og Al's krop) Så hvordan kom hans sjæl tilbage til Als oprindelige krop?

1
  • Ed fik ikke benet tilbage. Han fik sin arm, da Al gav sin sjæl, og de fik Als sjæl og krop til Eds alkymi, men Ed bruger en bil til sit ben selv i slutningen af ​​serien.

Så her er et resumé af tidslinjen / handlerne:

  1. Ed bytter sit ben til deres mor. Benet ender med Sandhed i det hvide rum uden for porten.
  2. Al bytter sin krop og sjæl for deres mor. Krop og sjæl ender med Sandhed i det hvide rum uden for porten (andet hvidt rum end Eds).
  3. Ed bytter sin arm til Als sjæl. Als sjæl kommer tilbage til den virkelige verden. Eds arm ender med benet i det hvide rum.
  4. Det meste af serien sker her.
  5. Eds automailarm er ødelagt. Al bytter sin sjæl til Eds arm (vender handlen i 3). Als sjæl går tilbage til det hvide rum og smelter sammen med sin krop, Eds arm kommer tilbage til den virkelige verden.
  6. Ed bytter sin alkymi for hele Al, der stadig er i det hvide rum med Sandhed: Als krop og sjæl.

Så Ed får aldrig sit ben tilbage (du kan se, at han stadig har automailbenet i slutningen af ​​post-time spring). Al handler selv i 5, som fusionerer hans krop og sjæl og giver Ed armen igen, og derefter bringer Ed hele Al tilbage ved at handle med sin alkymi.