Anonim

Katherine Jenkins - Frygt for at falde

Jeg har altid troet, at ringens farve matchede Soul Gem. Men efter at have dechiffreret kørslen på ringen fik jeg en Mami Soul Gem Halskæde, der sagde HOMURA, jeg kiggede op på wiki og så, at Mami's faktisk er lilla ikke gul som hendes sjælsperle.

Så jeg spekulerer på, hvad er farverne på ringene til hver af de magiske piger?

EKSTRA: Jeg bragte faktisk 6 Ring / Soul Gem Halskæde med det 6. sæt med Homura's Soul Gem og en grøn ring.

EDIT: min fejl, det er en Green Soul perle og Pink Ring

Ifølge listen på Madoka wiki:

  • Madoka Kaname (lyserød) -

  • Homura Akemi (lilla) -

  • Mami Tomoe (gul) -

  • Sayaka Miki (blå) -

  • Kyoko Sakura (magenta) -

Du kan se på hvert af billederne, at navnet på bagsiden svarer til navnet i billedet (som jeg oversatte fra denne online oversætter). Så det ser ud til farverne er det samme som farven på deres sjæls ædelstene.Det ser ud til, at den grønne sjælperle også tilhørte Madoka Kaname.

Listen kan også ses i dette Crunchyroll-nyhedsindlæg.

1
  • det sidste link af Green Soul Gem, det er den samme, som jeg bragte, de andre 5 er bare sådan, når man ser på alle ringene, er Mami's navn på den blå, så jeg gætter på, at de måske er forkerte replikaer, og du kan kun vælg Homura's og Madoka's sæt efter farven, da de har det samme billede på kassen, Boxes for Mami, Sayaka og Kyoko har alle deres image på sig, jeg er usikker på Green Soul Gem, da den har det samme billede på kasse som Madoka og Homura, men den lyserøde ring kan betyde, at det er Madoka, men fra en anden tidslinje