Anonim

SSF2 MODS: Son Goku + Bamelin / Buizel moderniserer W.I.P. (mod)

Jeg har lige set den første episode af den nye Gintama 2015-sæson. I begyndelsen, da Gintoki blev ramt af en stol, skreg han Psycho-Pass!

Jeg ved, at Psycho-Pass er en anden anime (jeg så det) - men hvad var meningen bag denne reference i Gintama? Jeg spekulerede på, om begge anime havde det samme studie eller noget, men det ser ikke ud til at være tilfældet.

1
  • Jeg er ikke så sikker, men da jeg søgte efter psykopass - gintama-forbindelser og fik det: Hijikata Toushiro og Kougami Shinya (fra Psycho-Pass) kan det være relateret!

+50

Efter en times omfattende googling tror jeg, at jeg måske har snuble over et svar.

Gintoki skrigende Psycho Pass! når ramt af stolen,

er en henvisning til en scene fra Psycho-Pass-serien, hvor Kasei bliver ramt i ansigtet med en bog, kastet af Makishima.

Gintama er kendt for at bruge gags og referencer vedrørende andre animes. De fleste henvisninger foretages, når situationen svarer til den anden animes. Denne Psycho-Pass-reference er en ny.

Jeg tror også, det kunne være et ord, der blev misforstået af seerne. Fundede dette på Yorozuya Soul Forums. Forfatteren har et godt punkt.

Gin havde råbt mange tilfældige ord før, når han bliver ramt eller sprængt væk, måske er det bare en tilfældig ting, jeg personligt tror, ​​at han måske sagde "psykopat"men oversætteren selvom han sagde Psycho-Pass, da de begge udtaler på samme måde (Psycho-Pass er en ordspil), i det mindste er det min antagelse, jeg kunne tage fejl, det er ikke som om jeg taler flydende japansk (YET !)

7
  • 3 Hvis det virkelig var den tilsigtede ordspil, skulle han have været ramt med en bog ...
  • 3 @ Mints97 ikke nødvendigvis. Ligheden ligger ganske lidt i den måde, begge ansigter angribes af en genstand. Jeg tror ikke, Gintama mente at genskabe den nøjagtige scene fra Psycho-Pass.
  • Det er et rimeligt svar. Men jeg er enig med @ Mints97 i, at vittigheden ville have været meget lettere at få og endnu sjovere, hvis det havde været en bog.
  • 1 Jeg tror ikke, det er det første hit i ansigtet, der refereres til, men det andet (Psycho-Pass afsnit 17 kl. 18:20): youtube.com/watch?v=cjhZ78d4RZQ&t=18m20s. Samme vinkel.
  • 1 Jeg fandt kun svaret takket være dig. Hvorfor ikke bare kreditere mig og inkludere det i dit svar? Du var alligevel meget tæt, og du har min tilladelse. Ellers er jeg nødt til at lave et fællesskabssvar, hvilket er besværligt.