Anonim

One Punch Man AMV - Rise (Fight The Fade)

Så Genos har været en "cyborg", siden han blev opereret. Men er han virkelig en cyborg?

For mig er en cyborg et menneske med robotdele knyttet til deres krop, men jeg har ikke set nogen menneskelig del i ham. Hans ansigt tæller ikke, da det har mekaniske dele. Så er han en cyborg eller ej?

Siger han bare, at han er en cyborg, fordi han tidligere var menneske? Eller har han ikke små menneskelige dele i sig, men vi kan ikke se dem?

2
  • Det ser ud til at han er en bioroid. Elektronisk i kernen, men ved hjælp af biologiske dele.
  • Han er faktisk en Android. Han kører på 6,0 marshmellow

I One Punch Man Wiki siger siden om Genos:

Genos er en 19-årig cyborg og Saitamas discipel. Han har en helt mekanisk krop i modellen af ​​en smuk ung mand. Hans ansigt og ører ligner et normalt menneske, lavet af et kunstigt hudmateriale, og hans øjne har sort sclera med gule iriser.

http://onepunchman.wikia.com/wiki/Genos

Nu, hvis vi ser på nogle definitioner for ordet cyborg:

1. "en person, hvis fysiologiske funktion støttes af eller er afhængig af et mekanisk eller elektronisk udstyr."

http://www.dictionary.com/browse/cyborg

2. "en person, hvis krop indeholder mekaniske eller elektriske apparater, og hvis evner er større end normale menneskers evner"

http://www.merriam-webster.com/dictionary/cyborg

3. "en organisme, ofte et menneske, der har visse fysiologiske processer forbedret eller styret af mekaniske eller elektroniske enheder, især når de er integreret i nervesystemet."

4. "et levende væsen, hvis kræfter forstærkes af computerimplantater eller mekaniske kropsdele"

5. "et menneske, hvis krop er blevet overtaget helt eller delvist af elektromekaniske apparater," er en cyborg en cybernetisk organisme'

Kilde til definitioner ingen. 3, 4, 5 : http: //www.thefreedictionary.com/cyborg

6. "en cyborg (forkortelse for" cybernetisk organisme ") er et væsen med både organiske og biomekaniske kropsdele.'

https://en.wikipedia.org/wiki/Cyborg

Baseret på definitons ingen. 1, 2, 3, 4 og 6 vi kan positivt sige, at Genos er ikke en cyborg til "han har en helt mekanisk krop" (første afsnit) og indeholder ikke menneskeligt kød eller væv, i modsætning til definiton nr. 6 : 'et væsen med både organiske og biomekaniske kropsdele.'

I definition ingen. 5 det siger "i sin helhed eller delvis "giver en lille mulighed for at sige, at han er en cyborg, men det er snarere en bekræftelse uden en solid base.

Jeg tror, ​​at han siger, at han siger, at han er en "cyborg", fordi det lyder bedre og køligere end "robot". Hans navn i Hero Association " Demon Cyborg ( , Oni Saib gu) "lyder bedre end"Demon Robot"Eller måske var det en handling bevidst foretaget af forfatteren selv.

I sidste ende er det alles ret at kalde ham, som de ønsker, idet denne kendsgerning ikke er et så indflydelsesrige aspekt af historien.

3
  • 1 Jeg er uenig i din analyse baseret på tvetydigheden i ordet "krop". Dit andet citat bruger den rent biologiske definition af ordet "krop". Jeg vil dog hævde, at det første citat bruger den tvetydige sind / kropsskelnen definition af ordet krop. Vi ved, at Genos oprindeligt blev født. På denne måde har Genos en helt mekanisk krop som Kain har en helt mekanisk krop i Robocop.
  • 8 "indeholder ikke noget menneskeligt kød eller væv" - Hans hjerne er bestemt menneskeligt væv.
  • Da han plejede at være menneske, kom navnet Cyborg måske fra de dage, hvor han endnu ikke var helt robot. Processen med at gøre ham til robot blev med andre ord udført i faser, hvor kun hver del erstattes i hver fase.

Skønt i denne liste over episoder fra One Punch Man

Genos beskrivelse i en af ​​hovedpersonens poster angiver, at:

Før Genos mødte Saitama, var Genos en normal, glad dreng, der boede sammen med sin familie. En dag da Genos var 15, ødelagde en skør cyborg Genos 'by, dræbte sin familie og efterlod Genos i live og hårdt såret. Professor Kuseno, en doktor i retfærdighed, fandt Genos og ændrede ham til en cyborg på Genos 'anmodning. Fra da af kæmpede Genos for retfærdighed, mens de søgte efter cyborg, der ødelagde hans by. Efter Boros 'hærs nederlag blev han advaret af Drive Knight om at være forsigtig med Metal Knight og bemærker, at Handsomely Masked Sweet Mask minder ham om sit tidligere jeg inden han havde mødt Saitama.

I anime forklares det, at Genos anmodede om at blive omdannet til en cyborg for at få hævn mod den skøre Cyborg, der ødelagde hans by og dræbte hans familie.

Han spiser også med Saitama.

Men i sin kamp mod Mosquito Girl, hvor han er alvorligt beskadiget og reddet af saitama, sagde han, at han kan rekonstruere / reparere sig selv, så længe der er dele rundt.

Jeg er enig i Karkoh51s svar om, at Geno er 'has an entirely mechanical body' og hans kodenavn som "Demon Cyborg" lyder bedre end "Demon Robot"

Kan vi ikke sige, at Genos er en cyborg på grund af det faktum, at den person, der skabte den nævnte karakter, siger, at Genos er sådan?

Ja, vi kan tydeligt anvende Real World-logik og grund til One Punch Man og sige, at han helt klart er en android, såsom androiderne i Alien-franchisen, men hans baggrundshistorie er, at han engang var menneske og nu er cybernetisk.

Et argument mod android-argumentet er Ghost in The Shell, hvor Motoko Kusanagi har en fuldstændig cybernetisk krop og hjerne og angives at være en cyborg. Motoko startede selv menneske, men blev fuldt cyberiseret i en alder af 6: http://ghostintheshell.wikia.com/wiki/Motoko_Kusanagi

Måske er det tid, at de ældre definitioner cyborg og android blev undersøgt igen baseret på, hvordan science fiction har udviklet sig siden Asimov.

Åh ......... og myggepige var VARM.

I kampen med Deep Sea King, når han bliver ramt af syre, kan du se en del af hans brystkasse og rygsøjle. Senere, efter at han har kæmpet med G4, bliver en del af hans ansigt brudt af, og du kan se, hvad der ser ud til at være en hjerne. Så ja, virkelig en cyborg. Jeg er også klar over, at denne tråd er rigtig gammel, men ingen sagde det, så jeg regnede med, at jeg ville.

Han er en cyborg, fordi han i afsnit 5 spiser mad med Saitama, og efter at have spist siger han, at han skal "fordøje maden". Så hvis han fordøjer maden, skal han have en menneskelig mave

Genos er et menneske forvandlet til en android. Selvom han hævdede at være en cyborg, fordi han på et tidspunkt var et menneske, har han ikke nogen organiske dele, som vi kender til. Så teknisk set er han en Android.

En android er en robot eller en syntetisk organisme designet til at se ud og fungere som et menneske, især en med en krop, der har en kødlignende lighed. Historisk forblev androider helt inden for domænet for science fiction, hvor de ofte ses i film og tv.

1
  • 1 Vi ved ikke teknisk set, at han heller ikke har nogen organiske dele.

I det, vi har set, er han ikke længere en cyborg, da han som tidligere nævnt kan reparere sig selv, hvis delene er rundt. Dette indebærer for mig, at han startede som menneske blev derefter en cyborg, og da han begyndte at kæmpe, mistede han mere og mere af sin anatomi på grund af skader. At gøre som vi er usikre på, om hans hjerne stadig er der, kan vi ikke være sikre på, men vi skulle gætte på, at han ikke længere er.

1
  • Har du nogen kilder til at sikkerhedskopiere dit krav?