Anonim

Sådan får du kvarts i Subnautica!

Lejlighedsvis poster nogen et ecchi / H-billede på internettet og brugerne svarer med en uhyggelig anime / manga-pige med et tegn, der siger 'LEWD'.

Definition af Lewd:

rå og stødende på en seksuel måde.

Hvor stammer denne meme fra? hvad var originalen uanstændig billede?

1
  • KnowYourMeme er altid fantastisk til spørgsmål om meme-oprindelse: D

Etymologi

Etymologisk set tager ordet rod fra den gamle engelske lǣwede: uvidende, ulærd.

Derefter blev det på mellemengelsk forvandlet til leud / lewed (fandt de to måder at skrive det på): tilhører almindelige mennesker, vulgær.

Derefter afledt af middelværdien værdiløs, modbydelig, ond, hvilket fører til dets nuværende brug og konnotationer.


Betyder

Selv troede, at der er mange lidt forskellige definitioner af ordet uanstændig, Besluttede jeg at give KnowYourMeme's definition, fordi den svarer til meme definition og ikke ord definition:

Lewd er et adjektiv, der ofte bruges til at beskrive noget af erotisk karakter eller på anden måde uanstændigt eller uanstændigt. Det bruges generelt til at repræsentere reaktionen fra en karakter, der er genial eller sky.


Oprindelse

Den første kendte meme brugen af ​​dette ord er som en masse Vestlig memes, på 4chan i 2008.

På chans / jp og /en (Henholdsvis japansk kultur og anime og manga 4chan samfund) blev ordet brugt i flere samtaler.

I 2008 blev chan / jp blev oprettet for at opdele generel japansk kultur fra /en som derefter blev Otaku-bestyrelsen.

/ jp, meme var forbundet med billeder af Eiki Shiki fra Touhou for at kritisere uhyggeligt animeindhold, der blev bedømt som "ikke egnet" til tavlen.

Indlægget den 19. november 2008, der sandsynligvis skabte denne meme, ifølge KnowYourMeme, er denne tegneserie og dens reaktion:

Tegneserien:

Reaktionen:


Andre detaljer

Google Trends

Ifølge Google Trends er toppen af ​​ordets forskning uanstændig er i 2011. Jeg fandt ingen rationel forklaring; Jeg vil redigere indlægget for at tilføje ting, hvis jeg finder noget interessant.

Uanstændig men jeg godkender det

En tendens opstod fra meme uanstændig, for at udtrykke det faktum, at en bruger finder nedenstående indhold uhyggeligt, men stadig godkender indholdet. Det præsenteres på samme måde som uanstændig meme, men på pancart står der: Lewd men jeg godkender det

Bonus: Gardevoir

Pokémon Gardevoir er blevet et meme på grund af det feminiserede udseende, det har. Meme bruges på forskellige måder (Tsundere Gardevoir, Shy Gardevoir, Totally NSFW Gardevoir). EN uhyggelig version af Gardevoir ofte brugt på 4chan: