Anonim

Træning af en Chihuahua | Sådan trænes en Chihuahua for at sidde | hvordan man træner en Chihuahua for at lave tricks

I Fullmetal alkymist: broderskabHvorfor kan Alphonse nogle gange udføre alkymi, og andre gange ser det ud til, at han ikke kan? Var det ikke tidligt på showet, at det blev sagt, at han mistede sin evne, da han mistede sin krop? Og hvis han kan gøre alkymi, hvorfor er han ikke også statsalkymist?

1
  • 5 Hvornår kan han ikke udføre alkymi? Kan du give nogle eksempler?

Alphonse kan altid gøre alkymi gennem hele showet. De eneste gange, han ikke kan udføre alkymi, er de samme tidspunkter, som Edward ikke kan;

Når Homunculus bruger sin evne til midlertidigt at forsegle alkymi.

I begyndelsen af ​​showet udfører han ikke alkymi ofte, fordi han har brug for at tegne transmutationscirkler for at være i stand til det. Tegning af transmutationscirkler tager tid og er ikke ofte praktisk i kampe eller andre scenarier, der har brug for hurtighed, især hvis han ikke kender den rigtige cirkel (de kan udføre mere grundlæggende transmutation simpelthen, og både Al og Ed er genier, men de er stadig vist studerer ofte). Han er dog vist transmutere genstande i hele showet, både før og efter

få evnen til at transmutere uden en cirkel, som Ed gør.

Faktisk har Alphonse en særlig evne (i det mindste i anime), som ingen anden alkymist viser sig at have. Han kan transmutere uden fysisk at berøre transmutationscirklen.

3
  • 1 Er det ikke fordi Alphonse glemte den tid, han blev trukket ind i døren, så han ikke var i stand til at bruge alkymi uden transmutationscirkel?
  • Ja, han var ikke i stand til at bruge transmutation uden at skabe en cirkel, fordi han ikke huskede at have set sandheden. Når der spildes blod på hans segl, giver det ham mulighed for at huske sandheden, og fra det tidspunkt kan han transmutere uden at tegne en cirkel.
  • @Ktash, jeg kender din kommentar for mere end et år siden, men kan jeg henlede opmærksomheden på mit spørgsmål vedrørende blodet på Al's segl? anime.stackexchange.com/questions/11524/…

Den første del af spørgsmålet er blevet besvaret, så jeg vil koncentrere mig om staten Alchemist-delen. Alphonse ville være statsalkemiker sammen med sin bror, men Ed talte ham ud af det. Hovedårsagen var, at det at være statsalkymist svarer til at tilslutte sig hæren. Det betyder, at du har en kommandør, du følger ordrer, og du kæmper, når og hvor du bliver fortalt. Som Ed fortalte Al, "er det kun en af ​​os, der skal bære den byrde".

Derudover er der spørgsmålet om en sundhedsundersøgelse, og da Al er bare en hul rustning, vil deres hemmelighed straks blive sprængt.

3
  • 2 Disse begivenheder er fra den første anime og forekommer faktisk ikke i mangaen eller den anden serie. Årsagen til, at Alphonse ikke blev statsalkymist, afsløres aldrig. Oberst Mustang kommer for at overbevise Ed om at slutte sig, og så går Ed og gør det. Al nævnes aldrig nogensinde i forhold til at blive statsalkymist. Så dette er sandsynligvis ikke-kanonisk.
  • 2 Jeg så lige tilbage i mangaen. I det tredje kapitel, når de er i Youswell-kulminen, spørger Al Ed, om han skulle blive statsalkymist, og Ed giver svaret, som jeg nævnte ovenfor. Så begivenhederne forekommer faktisk i mangaen.
  • 1 Interessant. Jeg står rettet derefter :)

For Alphonse, der ikke er statsalkymist, da han faktisk ikke ansøgte om at være statsalkymist. Det er en slags job, hvor du bliver certificeret ved at ansøge og bestå nogle prøver.

Jeg har to teorier

  • Enten er han statsalkymist, og det er aldrig stavet eller
  • Han ønskede ikke at følge ordrer og blive en "hund", og siden Ed sluttede, behøvede han virkelig ikke, så det gjorde han bare ikke. Jeg har ikke set hele serien endnu, så fortæl mig, hvis der er problemer med mine ideer.

Jeg tror, ​​at Alphonses specielle transmutation (som kun sker en gang i Liore) har at gøre med ham, der ser sandhedens jist ikke vide om det, det er også mere sandsynligt, at skaberen ikke havde afsluttet transmutationsprocessen, før hun startede serien og hurtigt løser det hurtigt.