Anonim

🌊NY SCRIPT◘ROBLOX◘🌀SHINOBI LIFE 2🌀GRATIS🌊AUTOFARM ○ OP & MERE! ✅

I anime, da Pain angreb Konoha, leviterede han over landsbyen, før han frigav den Almægtige Push.

Så mit spørgsmål er, kan Rinnegan-brugere svæve? Hvis ja, hvordan? Bruger du konstant små Almægtige skubber under hans fødder?

3
  • Jeg tror ikke, det er en kombination af små almægtige skub, da der er en restitutionstid efter hvert almægtige skub. (Sandsynligvis en anden strøm aktiveret med Rinnegan)
  • @SahanDeSilva hmm kan jeg se. Hvad hvis det er et almægtigt skub, men han skubbede ikke det hele på én gang, men langsomt? (på dette tidspunkt ved jeg ikke nogen anden sandsynlighed for, hvordan han kunne svinge. Jeg mener, selv Rinnegan Sasuke leviterede aldrig)
  • Jeg er ikke helt sikker, da det ikke er nævnt nogen steder. Du kan henvise til naruto.fandom.com/wiki/Rinnegan URL for at læse mere om Rinnegan. :)

De kan ikke.

I mangaen springer Pains Deva Path over landsbyen og bruger Shinra Tensei til at ødelægge den. Bemærk den fladrende kappe.

Selv når man invaderer landsbyen, smides Pains Animal Path over Konohas beskyttende sfære.

På intet tidspunkt flyver eller svæver Pain, hans stier, Madara eller Sasuke gennem Rinnegan.

Det nævnes ikke nogen steder, plus i den sidste kamp med Kaguya havde Sasuske Rinnegan og kunne stadig ikke svæve, og til sidst skal Naruto hjælpe ham med at holde sig i luften i Lava Dimension.

Mit gæt skyldes sandsynligvis den særlige evne ved Pain Deva Path. Deva Path har evnen til at manipulere kraften, her https://naruto.fandom.com/wiki/Deva_Path siges det, at evnen ikke kan udføres i hurtig rækkefølge, men den har afkølingstid ca. 5 sekunder. Så ved at manipulere magt kan Pain Deva Path virke som at svæve i luften.