Anonim

Fallout New Vegas: Du lever kun en gang - Del 32 - Døde penge

Gintamas afslutningssang fra Ep.14 til Ep.24 er "Mr. Raindrop" af Amplified. Det er det eneste tema, der er på engelsk.

Som du kan se, foretages omskrivningen over de engelske ord i hiragana i stedet for katakana. Da jeg ikke med sikkerhed kan oversætte hiragana, ville jeg bekræfte, at dette blev gjort med vilje for en vittighed (hvis ja, kan du venligst forklare det), eller det var en skødesløs fejltagelse.

2
  • Jeg har en mistanke om, at da det tidspunkt "MR.RAINDROP" blev spillet Gintama (Juli-september 2006), blev det udsendt i weekenden morgen / hverdagsaften (dvs. børneblokering), og de blev derfor forpligtet til at bruge hiragana i stedet for katakana til furigana. Dette er i øjeblikket kun et vildt gæt.
  • @AkiTanaka ja, det kan være muligt, men jeg tror ikke, at Gintama er for så små børn, der ikke engang kender den fulde furigana (w.r.t Japan), den passende alder er ≥14, som måske behersker japansk.

Jeg ville bekræfte, at dette blev gjort med vilje til en vittighed (hvis ja, kan du venligst forklare det), eller det var en skødesløs fejltagelse.

Det er helt normalt at skrive furigana (i hiragana) oven på engelske ord for publikum, der næsten alle er japanske, for at forstå og lære at udtale.

Derudover tilføjes furigana altid oven på engelske ord på enhver japansk karaoke i Japan.

Så nej, det er ikke en vittighed eller en skødesløs fejl, bare en meget almindelig praksis.