Anonim

Pufferfish Gulerod Pinball

Jeg er forvirret over, hvorfor Supreme Kai lammede Gohan for at hans energi skulle drænes.

Kunne de ikke bare have fjernet Babidi, så Buu ikke ville blive oprejst?

Hvis jeg husker korrekt, var årsagen, at Kai ikke vidste, hvor Babidi gemte sig. Han brugte Gohan som lokkemad og var derefter i stand til at følge Babidis håndlangmand tilbage til troldmandens skib. Hvis han ikke havde gjort det, hvem ved hvordan historien ville have udfoldet sig derfra.

Det var ikke kun Gohans energi, der gendannede Majin Buu, men også energi taget fra kampene inden for Babidis skib.

At kende karaktererne af Saiyan Z-krigere, ville de ikke have stoppet Buu fra at genoplive alligevel. De vil bare kæmpe mod ham.

1
  • 1 Vegeta ja ville have Buu oprejst, så han kunne kæmpe mod ham med fuld styrke, da han gjorde en lignende ting med Cell, og hvis jeg ikke husker rigtigt, sluttede han sig til Babidis side af den grund (jeg tror, ​​jeg kan huske, at han på et tidspunkt var Marjin Vegeta) men Goku og Gohan vil undgå at kæmpe.

Som jphager2s svar påpegede, havde de brug for at vide, hvor Babidi gemte sig. De øverste Kais var villige til at lade Gohans energi drænes, fordi de aldrig troede, at han og de andre Z-krigere var så stærke. Måske hvis de vidste, at Gohans energi ville udfylde halvdelen af ​​Buus energibehov, ville de ikke have taget risikoen.