Anonim

Trotse virkeligheden | Oculus Quest

Hovedpersonen var en dreng, der kunne se spiritus, som han til sidst blev vant til at se dem omkring sig. Tilsyneladende lærte hans bedstemor ham at uddrive spiritus, men hans hukommelse blev udslettet på et eller andet tidspunkt efter det.

Under alle omstændigheder var deres familie angiveligt ansvarlige for at beskytte disse revner i jorden, der førte til åndeverdenen, og efter at hans bedstemor døde, måtte han i stedet beskytte den. Åh, men fordi han ikke huskede nogen besværgelser, kom beskytterne fra de andre til at sprænge ind i åndeverdenen (andre steder) til hans hus for at holde et møde af en slags.

I mangaen er der også et par søskende, der brugte væsel til at kæmpe eller noget ... eller måske var det deres åndedyr ... Jeg kan ikke helt huske det.

Kender nogen navnet på denne manga? Jeg vil meget sætte pris på det, hvis nogen gør det :)

Dette er Totsugami (MAL-link):

Narukami Tasuku er ikke bare en gennemsnitlig gymnasium. Han kan se spøgelser og dæmoner, selvom han ikke vil. En dag var han involveret i en hændelse og fandt ud af, at hans familie var totsugamimori, dem der beskytter totsugamizuka. Han er den eneste, der er tilbage i sin familie, og nu blev han som arving af totsugamimori trukket ind i den verden ...

Søskerne kæmper med ånd væsel er: Takaomi Kozuka og hans familie.

0