Anonim

Nightcors - Lost Ones Weeping - (Jubyphonic) (Tekst)

Jeg stødte på dette i Trivia-sektionen i Bukubukuchagama på Overlord Wiki:

At give uret med sin stemme til Aura, bad Ainz hende om ikke at indstille en alarm kl. 19:19 eller 7:21. Disse tal kan læses som et seksuelt ord i japansk ordspil. Det ser ud til, at hun indspillede sin stemme til et H-spil ved denne alarm.

Da jeg ikke kan japansk, er jeg nysgerrig efter at vide, hvordan de læses.

0

Som en kommentar påpeget på wiki-siden, du har angivet, synes de ord, som tallene repræsenterer, at være en almindelig ting i hentai-spil.

I 19:19:

På japansk når man læser klokkeslættet eller en række tal, læses det ofte som om hvert nummer er adskilt, for eksempel "One Nine One Nine". At gøre dette med 19:19 lyder lidt som "Iku, Iku"som oversættes til"Jeg cumming, jeg cumming!'.

I 7:21:

Takket være ʞɹɐzǝɹs kommentar ved vi nu, at det lyder lidt som "Onani"der oversættes til" onanisme ", som er et synonym for" onani ".

Dette er forekomster af Goroawase-ordspil på japansk, som drager fordel af aflæsningerne af cifre til at kode betydning i en række tal.

6
  • 19:19 nede og venter nu på, at mysteriet 7:21 skal løses ...
  • @LePikastache Det er sandsynligvis noget lignende.
  • 4 07 : 21 = オ ナ ニ ー.
  • 2 Yderligere bemærkning: dette kaldes 'goroawase' på japansk. Søgning efter dette udtryk burde give flere eksempler, men ikke så eksplicit som disse to :)
  • 1 Nu kan jeg dø i fred med dette mysterium løst

Ud over Alagaros 'svar vil jeg prøve at forklare det fra et andet perspektiv.

Som forklaret i Wikipedia er Kanji tilpasset fra kinesiske bogstaver (Hanzi). Oprindeligt blev Hanzi skrevet baseret på formen på det repræsenterede objekt, men gennemgår derefter evolution med tiden. For eksempel dette.

En sådan sprogvane udvikler sig derefter til at bruge de eksisterende tegn til at repræsentere ting. Dette er især almindeligt hos yngre mennesker (kilde: min kinesiske foredragsholder). Tænk på det som vesterlændinge, der bruger symboltegn til at danne smileys: D: P.

Nu, klokken 19:19 og 7:21, hvis skrevet i kanji, ville være henholdsvis

repræsenterer en knælende person og en Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon (alias for at holde dette relativt sikkert til arbejde). Og repræsenterer enten en stor Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon eller en Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon og en manko.

1
  • 5 Jeg tror ikke, denne form for ordspil er beregnet eller fortolket på denne måde.