Anonim

En rejse gennem epos af Gilgamesh - Komplet analyse

I den aktuelle skæbnerute (efter at Sabre er tilkaldt) ser vi Gilgamesh i afslappet påklædning, når han konfronterer Sabre og Shirou, inden han går ind i hans gyldne rustning. Imidlertid i Unlimited Blade Works og inden Fate Route startede, er hans afslappede påklædning anderledes, især hans hår, og at han ikke har øreringe på.

(venstre: Ubegrænset bladværk; højre: skæbne)

Nu kan jeg forstå, at årsagen til, at han ikke bærer sin rustning, når han kæmper mod Shirou i sidste ende, i Unlimited Blade Works til dels skyldes hans ego ved at tro, at han ikke har brug for det på en person som Shirou. Jeg tror dog ikke, det er hans ego, der er årsagen til hans ændrede udseende.

Så jeg undrer mig over, hvorfor ser Gilgamesh's afslappede udseende anderledes ud på disse to ruter, i betragtning af at hans Ubegrænsede Blade Works-udseende også blev set, da han talte til Sakura?

1
  • Mit eneste gæt er, at han klæder sig ud for at invitere Sabre til sin side.

Jeg spiller aldrig Skæbne / ophold nat indtil slutningen, men ved lidt, jeg synes, det er mere som "han har noget i sin hvælving og villig til at bære afslappet tøj, så lad os gøre ham stilfuld" slags slags ting. For som jeg ved, bærer andre tjenere ikke engang "normalt afslappet" tøj så meget som Gilgamesh, de bruger stort set altid deres astrale kjole / tøj, som er meget (?) Stærk / robust (i tilfældet med Sabres kjole, der kan blokere visse magiske angreb).

Med hensyn til grunden til, at Gilgamesh bærer afslappet tøj meget, tror jeg, det er for at understrege hans arrogance, jeg mener, at han er en konge og tænker sig at være den mest magtfulde enhed i deres univers, og hovedsagelig fordi han er rangtype, fordi han ofte bare kaste hvad som helst i hans hvælving, selv hans stærkeste våben Ea er ikke nærkampsvåben som Lancers ædle fantasi Gae Bolg: pigtrådsspyd, der gennemborer med døden eller endda Casters regelbryder eller Assassins Tsubame Gaeshi.

1
  • Bortset fra Berserker, Assassin og True Assassin bærer alle tjenere fritidstøj, når de ikke er ude i kamp. Vi får endda se Lancer arbejde som tjener i uniform.

Gil kan lide at holde trit med de nyeste mode og har en række afslappede tøj

Fra et virkeligt verdensperspektiv er mit gæt bare, at de ønskede at give ham et par forskellige udseende, i stedet for at få ham til at se identisk ud i hver scene.

I universet er dog den gyldne rustning hans rette kampdragt, når han tager en kamp alvorligt. Han ejer et stort antal afslappede tøj, som Type-Moon Wikia-posten på ham bemærker:

Han bærer normalt gylden rustning, der giver et tungt første indtryk på dem, han møder. [...]

Han kan lide at bære afslappet tøj, "spille påklædning" for at afværge kedsomhed fra at være i åndelig form, når han ikke er i kamp, ​​senere blive vidende om de nyeste modetrends efter at have boet i det moderne samfund i ti år. Han har samlet et antal afslappede tøj.

  • Skæbne / nul: Det tøj, han bærer i under den fjerde hellige gral-krig, er en moderigtig hvid v-hals med tre kvartærmer og python-printbukser.
  • Skæbnevej: Under skæbnen bærer han en hvid jakke med en pelskrave, en sort skjorte og sorte bukser.
  • Biker-outfit: "Biker-outfit", der blev båret i begyndelsen af ​​spillet og i Unlimited Blade Works-ruten og Heaven's Feel-ruten, er hans yndlingsdragt, og synes det er nok til at ignorere Shirous gruppe, når den præsenteres for muligheden for asken fra det brændende Einzbern Slot beskidt det. Det kan siges, at Shirous liv er mindre værd for ham end hans frakke. Han klæder dette tøj i den første Fate / stay night Manga-tilpasning af både Fate-ruten og Unlimited Blade Works-ruten.

(Og det inkluderer ikke engang Skæbne / hul ataraxia.)

Artiklen citerer posten om Gilgamesh i Skæbne / sidemateriale bog, s. 59 (oversat af Mcjon01 på s. 39-40 i denne PDF):

Måske fordi han har boet i det menneskelige samfund i de sidste ti år, ser han ud til at være hip på de nyeste mode. Han ejer forskellige afslappede tøj, men hans favorit er det biker-outfit, han havde på Rin-ruten.

Nå, han kunne godt lide det nok til at overse Shirous gruppe og gå i stedet for at lade den blive beskidt, i hvert fald. Jeg kan ikke tro, at hovedpersonens liv var mindre værd for Gil end hans frakke ! [...]

Posten forklarer også årsagen uden for universet, hvorfor Gilgamesh bærer gylden rustning:

Også under designfasen insisterede jeg egoistisk på, at "Gil absolut skal bære fuld rustning af gylden plade".

Hvorfor spørger du? Det kan godt være, fordi jeg gentagne gange udfordrede et bestemt 60-etagers tårn på det tidspunkt

(Dette er en tilsyneladende henvisning til karakteren af ​​Gilgamesh i spillet Druaga-tårnet.)