Anonim

FRUGTSKURV (2020) SÆSON 2 EP. 6 REAKTION! - FERIETID

Titlen på "Frugtkurv" synes at antyde, at der er en kurv med frugter i den, som på en eller anden måde er relevant for historien. Imidlertid forestiller jeg mig, at en historie om en bogstavelig kurv med frugt ikke ville være særlig interessant.

Hvilken betydning har titlen? Henviser det til en bogstavelig kurv med frugt, eller symboliserer den noget andet?

Frugtkurven er et spil, hvor en spiller tildeles en frugt (enhver frugt, så længe det er en frugt). Tohru blev tildelt af sine venner til at være onigiri (riskugle, som tydeligvis ikke er en frugt), så hun blev siddende alene, fordi onigiri ikke kaldes, da onigiri ikke er en frugt. Det er også en metafor om, hvordan Tohru ikke kan tilhøre Souma-familien, da en onigiri ikke vil tilhøre en frugtkurv. Reference her.

Frugtkurven er metaforisk, ikke bogstavelig. Det repræsenterer, hvordan Tohru føles som en outsider i sin familie, i skolen og hos Sohmas, på samme måde som en onigiri ikke hører hjemme i en frugtkurv. I mangaen er hun ofte repræsenteret som en onigiri.

Det er en henvisning til en Tohru, der blev spillet i sin barndom, hvor alle får navnet på en frugt. Nogle af børnene, der var temmelig slemme med hende, stemplede hende imidlertid som en riskugle (onigiri), så navnet på hendes "frugt" blev aldrig kaldt ud, og hun var ikke i stand til at deltage. Dette symboliserer også, hvor isoleret hun var som barn. Også i mangaen, nogle gange når en af ​​de 12 stjernetegn taler, kan du se et lille billede af deres specifikke dyr, når deres ansigt ikke er i panelet. I Tohrus tilfælde ser vi et lille billede af en riskugle i stedet.

1
  • 1 Velkommen til Anime.SE! Jeg er bange for, at jeg ikke rigtig kan se, hvordan dette adskiller sig fra det accepterede svar fra syv år siden.

Nogle anime-titler er bogstaveligt talt meningsløse, men frugtkurv er ikke en uden mening.

Tohru er som en udstødt, frugtkurv er som et musikstole-spil, bortset fra at det bruger frugtnavne og japanske børn spiller det. I denne anime er Tohru som udstødt af gruppen og kaldes onigiri (ikke en frugt), og dermed blev hun udeladt.

Således ser titlen ud til at handle om, hvordan Tohru er anderledes eller udstødt, og måske finder sin lykke med forskellige mennesker.

Frugtkurv spil

1
  • 1 Velkommen til Anime.SE! Jeg er bange for, at jeg ikke rigtig kan se, hvordan dette adskiller sig fra det accepterede svar fra syv år siden.