Anonim

Hvem virkelig gav Nagato The Rinnegan

Da Nagato var klar over, at han snart ville dø, hvorfor gav han ikke Naruto sin Rinnegan? Hans var fuldt ud klar over hans død, og dette vises i episode 172-175 og også på Narutopedia. Rinnegan er ikke en forbandelse, men mere af stor magt, Nagato kunne let have fået hans øjne implanteret i Naruto, og Naruto ville have været næsten dobbelt så magtfuld som Nagato og Six Pains kombineret. Var der noget, der forhindrede ham i at gøre det, såsom et forbandelsesmærke eller noget lignende?

Dette har plaget mig i et stykke tid, men for at begrunde mit spørgsmål vil jeg gerne forklare, hvordan han kunne have implanteret dem. Der er kun to canon-måder at nå Rinnegan på. (Bortset fra tsutsuki) Disse måder er ved at få det fra en anden eller ved at flette Indra s chakra med Ashura s. Den åbenlyse måde, han kunne have fået det på var ved at få Rinnegan fra Nagato eller stjæle den fra hans lig. Naruto er ikke grådig nok til at stjæle det fra hans lig, men Nagato var bestemt i stand til at give ham sin Rinnigan, men dette var den eneste måde, hvorpå han kunne på grund af hans heratige, Nagato var en del af Uzumaki-klanen, men ikke tsutsuki-klanen, så han kunne derfor ikke bare implantere dem ved berøring eller en slags Jitsu. Han har al grund til at give sin visuelle dygtighed til Naruto.

F.Y.I. Nagato var ikke sur eller vred på Naruto i sine sidste øjeblikke

Nå, hvis du tænker over det,

  1. Ville Naruto acceptere Rinnegan, jeg tvivler på det ...

  2. Hvem ville træne ham til at bruge Rinnegan ... (Jiraya er ude af billedet: c)

  3. Ville de ni haler reagere så venligt på, at Naruto bliver den tidligere Madaras Rinnegan ... Han er allerede vred på at tabe til Naruto, med hans had med Madara på toppen tror jeg, at det ville få ham til at tro, at Naruto vil blive den næste Madara .. Ja, det slutter ikke godt. Det ødelægger også historien, da Naruto sandsynligvis ikke vil være i stand til at opbygge et venskab med de 9 haler senere ...

  4. Hvem vil stort set genoplive alle i bladet ... Med Naruto ingen anelse om, hvordan man ... Dette ødelægger historien.

  5. (Dette er en måske 50/50) Saskue ville ikke være for tilfreds med, at Naruto dybest set fik en meget, meget, mere avanceret Sharingan, og han ville sandsynligvis fokusere sin tid på at få en Rinnegan selv ... Hvilket ødelægger historien ...