Anonim

TTGL Parallel Works Track nr. 6 til helvede med denne Gattai!

Jeg læste et eller andet sted, at Kazuki Nakashima skriver manga, men det tror jeg ikke rigtig på.

Jeg mener, som vist i slutkreditterne for Sword Art Online, gjorde manden farveindstillingen (læs den og græd, men det er hvad den siger).

Jeg ved også, at han spiller store roller i skabelsen af ​​de to anime Tengen Toppa Gurren Lagann og Kill la Kill.

Når det er sagt, så jeg fyren som mere en anime-type person end en manga-forfatter.

Men mine tanker til side gør Kazuki Nakashima virkelig skriv manga, eller er det ikke sandt?

Og hvis det er sandt, bedes du nævne et par af hans værker. Jeg ved, at jeg bare kunne "Google det", men jeg vil hellere, at du bare besvarer mit spørgsmål i stedet for at stille spørgsmålstegn ved det.

4
  • "Jeg ved, at Kazuki Nakashima gjorde farveindstillingen for Sword Art Online" - gjorde han? Fyren er en forfatter, ikke en kunstner ...
  • Dette spørgsmål virker absurd simpelt. At kende andre værker udført af en person, alt hvad du skal gøre er at Google det.
  • @senshin, det er hvad slutkreditterne for SAO siger.
  • Og @Ero S nnin, måske det, men jeg er ikke den første person til at stille et spørgsmål, som Google kan give svaret på. Så måske kunne du hjælpe i stedet for at levere en smart kommentar, m'kay?

Han er en japansk dramatiker, romanforfatter og anime manuskriptforfatter. Hans arbejde på anime mest som forfatter. Men ifølge dette interview skrev han en manga før.

Du mener den slags actionhistorier med lyse, udadvendte, smukke og seje helte som i ungdoms mangaerne snarere end historier fulde af mørkere følelser som nag og patos? Skrev du manga selv?

Jeg gjorde. På universitetet var jeg i mangaklubben, og da jeg fik et job hos manga-forlagsvirksomheden Futaba-sha (udgiver af Manga Action, udgiver også adskillige litterære bøger) efter universitetet tog jeg mine originale mangaer til jobinterviewet sammen med min persona vitae med den hensigt at blive ansat enten som mangakunstner eller redaktør.