Anonim

Vil Den Europæiske Union falde fra hinanden?

Begyndte at se Yu Yu Hakusho på blu ray nu, cirka 10 år efter jeg først så det som barn. Spekulerer på, hvad der sker med Yusukes forskellige strømudstyr. Jeg husker i de første par episoder, at han har brug for en slags ring / band, der hjælper med at genoplade og fokusere sin spiritusenergi til spirit gun ... så forsvinder det bare, i det mindste i sæson 1. Har han dem stadig?

De er stadig rundt. Botan nævner både Communication Mirror og Demon Compass under Chapter Black Saga.

Enhederne begynder at miste deres anvendelighed, da serien bliver til en kampserie. At være i stand til at spore en dæmon eller have røntgenvision er ikke særlig nyttig i en kamp mod Toguro eller Sensui. Med hensyn til ringen, gør det tilsyneladende Yusuke meget udmattet, efter at han har brugt den; Jeg husker ham passere ud, efter at han har brugt det mod Gouki og har brug for at blive hentet og bragt hjem af Boutan. Han havde brug for det tidligt, da hans egen åndsenergi var ret svag, men senere, efter at han træner med Genkai og begynder at få magt, bliver ringens afvejninger mere et ansvar end en fordel. Formentlig har han det stadig, dog bruger han det bare ikke, fordi det ikke er nyttigt.

2
  • Jeg ville tro, at hvis ringen multiplicerer hans angrebskraft, ville det altid være nyttigt uanset udmattelsesfaktoren. Jeg antager, at jeg bliver nødt til at afslutte serien for at finde ud af det.
  • @ V1GG3N Jeg er ret sikker på, at han aldrig bruger det igen. Det var bare en in-universe teori om hvorfor. Hans senere kampe har tendens til at blive trukket ud, og modstanderne er klogere, stærkere og hurtigere end Gouki, så det er en stor risiko for ham at slippe, hvis han går glip af, eller hvis hans ene eksplosion stadig ikke er stærk nok. Uden for universet glemte forfatteren sandsynligvis bare det eller havde ikke lyst til at bruge det.