Anonim

Houdini Rope Escape

Jeg henviser til, hvornår han har problemer med at blive Titan i fuld størrelse, efter at han gennemgik intelligens og udholdenhedstest. Det skete i kapitel 53 i serien under Uprising Arc.

Dette er et citat fra Attack on Titan Wiki:

Under et eksperiment for at teste Erens hærdningsevne falder en afskåret Titan-form af Eren til jorden. Hange er ude af stand til at få svar fra ham, og fordi Levi bemærker, at denne Titan er underudviklet, fjerner Mikasa og Hange Erens krop fra Titan. [...] En dag senere vågner Eren endelig. Han synes ikke at huske noget fra eksperimentet og er ked af at finde ud af, at der ikke var tegn på hærdningsevnen. Hange forklarer, at da Eren transformerede uden at være i stand til at udnytte hærdningsevnen, besluttede de at køre intelligens og udholdenhedstest. [...] Efter en times test blev Eren pludselig, efter at have skrevet noget om sin far, ude af stand til at udføre opgaverne og forlod til sidst sin Titan-krop. Efter tredive minutters hvile forvandlede han sig igen. Denne gang var hans Titan-form imidlertid kun 13 m høj, i modsætning til de sædvanlige 15 m, og kunne ikke udføre nogen af ​​efterretningstestene. For tredje gang var Titan kun 10 m høj og var ufuldstændig, idet hans menneskelige krop var fastgjort til den mere fast end før. Eren tager denne nyhed som et bevis på, at operationen for at genindvinde Wall Maria ikke kan udføres i øjeblikket.

Hvorfor skete dette, og hvordan blev det løst?

0

Jeg er temmelig sikker på, at dette skyldes det faktum, at omdannelse til en titan kræver energi. Serielt forvandlet til en sådan slidt ham ned, sådan at han ikke kunne blive til den normale titan i fuld størrelse med normal titan intelligens. Hvis han brændte nok energi som en titan eller gennem regenerering, ville han overhovedet ikke være i stand til at blive en titan i et stykke tid, som det blev etableret meget senere i mangaen.

1
  • Dette skal være det valgte svar

Ingen ved, hvorfor dette sker. Også selvom Eren kan ikke huske, hvad der faktisk skete, og det er ikke løst indtil nu (59). I øjeblikket følger de Erwinplan. Spørgsmålet kan blive besvaret i fremtiden.

Årsagen til, at Eren ikke nogle gange kan blive en titan, fordi han ikke har et mål at fokusere på, i modsætning til hans første transformation, som han fokuserer på ikke at dø, og hans mors vision, nogle gange udløser hans vrede hans transformation. For eksempel var Annies omdannelse lettere for hende, fordi hun skulle være koldblodet, da hun fik Eren. Før den sidste espiode bad Armin Eren om at forlade sin menneskehed og blev et monster for at kunne bekæmpe Annie. Jeg har ikke læst mangaen, men jeg undersøger angreb på titan, og jeg læser mangaen.

Eren kan ikke transformere med det formål. Fordi det er en mulighed, der omdannes til titan, har brug for sollys og energi. Jeg er sikker på, at Eren har brug for sollys / energi og bider fingeren på samme tid. I episode 23-24 undgik Annie at gå mørkt under jorden. Hvis hun gik ind og bider finger, ville hun ikke være i stand til at transformere. Det er derfor, Annie og andre titan shifter altid udefra for at transformere.

Årsagen er plottet: D Han måtte fanges af Kennys goons, så historien kunne ske: D

Okay, men med al alvor skal Eren være stærk, både mentalt og fysisk. Efter snesevis af test var han sandsynligvis. Han vidste ikke sine grænser dengang, og før testen formåede han kun at transformere fuldt ud 3 gange - alle meget tilfældigt.

Jeg tror også, det afhænger af, hvor stærk Titan Power er.

SPOILER: Carting Titan er sandsynligvis den svageste, men kan forblive i titanform længst. Colossal Titan er enorm, så han er meget opmærksom på, hvornår han skal omdanne sig til en - Ww kan se Nertholdt transformin io Collosals overkrop i sæson 3, men dagen senere bæres h af Reiner. Han kæmper aldrig tilbage, når han og Reiner bliver angrebet af tankeløse titaner, selvom de begge næsten bliver spist, så han har sandsynligvis brug for en masse energi for at transformere. Eren har 2 titankræfter. Hans transformation er sandsynligvis mere nedslående end pansrede eller kvindelige titaner.

Årsagen til, at han ikke kan blive en Titan efter ønske, er fordi han kun kan gøre det, hvis der er et bestemt mål i tankerne. Hvilket også er grunden til, at han ikke kunne vende sig til en Titan, da han var i brønden, men senere da han sad ved bordet med resten af ​​sit hold, og han faldt sin ske og derefter fortsatte med at samle den op, voksede han en Titan-arm.

1
  • 1 Læs spørgsmålet igen, du tænker på den forkerte begivenhed.

Jeg tror, ​​at eren ikke havde nok energi og sollys, så han ikke var i stand til at transformere til fuld titan. Så det er derfor, Annie og Zeke hvis altid udenfor at transformere.