Anonim

Min hund får et anfald, ADVARSEL GRAFIK & kan forstyrre nogle

Efter den fjerde store ninja-krig mistede både Naruto og Sasuke en arm, og måske fyrede Guy benene (efter at have vækket 8 porte). Tsunade og holdet byggede derefter arme til Sasuke / Naruto ved hjælp af Hashirama-celler.

Hvorfor huggede de ikke Guy's ben og satte også Hashirama-ben? Er det fordi Hashirama-celler ikke er kompatible?

5
  • Den samme grund til, at hashirama-cellerne ikke bliver til træer, når Naruto bruger kurama chakra (plot huller)
  • Jeg tror ikke, at hans problem er i benene, men snarere i rygsøjlen ... Udskiftning af dem ville ikke fungere. Og jeg synes, at skabe en rygmarvsudskiftning kan være lidt vanskeligere.
  • @ Ch.SivaRamKishore Zetsu blev træer, da de døde på grund af Narutos rigelige yang-energi fra Kuramas Yang-halvdel. Naruto løste ikke kun problemet efter krigen, men han er også stadig i live og i stand til at kontrollere chakraet og forhindre det i at blive til et træ. Det ville også være grunden til, at Danzo ikke blev til et træ, og det gjorde han, fordi han var så svag, at han ikke kunne kontrollere sit chakra og så mistede kontrollen med armen.
  • Hashirama, grund til alle plotholes ;-)
  • Som jeg forstår var det bare det ene ben, der fik rodet sig, og han tabte heller ikke helt.

Så hvorfor skaber Tsunade stadig ikke et ben for Might Guy?
Hvis vi vil skabe et ben til Might Guy, betyder det, at hans krop skal være stærk nok til at håndtere Hashirama-cellerne. Implementeret Hashirama-cellerne har sin egen risiko. I øjeblikket er Might Guy's krop ikke kompatibel med Hashirama-cellerne, fordi hans nuværende krop ikke er stærk som før. Hvis vi tvinger Might Guy til at implementere Hashirama-cellerne, vil konsekvenserne være de samme som Danzo.

Ligesom @ TheTrue7thHokage sagde, kunne Guy's krop totalt blive ødelagt, endda næsten dø efter kampen med Madara, usandsynligt Sasuke og Naruto. (Kun deres hænder forsvandt ikke hele kroppen.)

Kan du huske Danzo denne person? Hans krop har også implementeret Hashirama-cellerne, men i kampen mellem Danzo og Sasuke er han nødt til at skære sin egen arm af for ikke at lade cellerne fortære Danzo. I denne tilstand er Danzo allerede meget svag.

Som du kan se det røde rektangelmærke, jeg har sat, er dette forklaringen på, hvorfor Might Guy indtil nu ikke har benene tilbage. De skræmmer, at denne sag vil ske på Might Guy.

Ok nu, lad os tale om Naruto. Hvorfor kan han håndtere Hashirama-cellerne?
I denne tilstand er Naruto allerede en meget stærk person, han fik sin Kuramas magt, har Six Path Power og ved også, hvordan man bruger Sage-tilstand. Han er åbenbart stærkere end nogen i den verden. Så selvfølgelig kan hans krop opretholde cellerne.

Tsunade kunne ikke ordne Guy's ben, fordi hans krop og hans nerver blev ødelagt fra at kæmpe med Madara. Guy's krop var virkelig beskadiget og langt værre end Sasuke og Naruto's skade.

Der er et bestemt punkt, hvor hvis det nås, er der ingen vej tilbage fra det, plus Uzumaki-klanen har specielle helbredende kræfter, for eksempel Karin.

Men Sasuke på den anden side, ville ikke have sin krop helbredt, fordi det ville føles som om hans synder blev tilgivet uden konsekvenser, især efter at han gjorde en masse dårlige ting mod Hidden Leaf Village.

2
  • dybest set var de ikke i stand til at gøre det, fordi måske fyr ødelagde hans ben, men Narutos og Sasukes hænder blev skåret af; ikke flået af.
  • 2 Det ville give mindre mening, for hvis Guy fik amputeret benene og derefter blev erstattet med nye, ville det helt springe over skaden ved at fjerne det helt. Problemet skal snarere være noget udover skade, som ikke at være i stand til at acceptere en Hashirama-transplantation.