Anonim

Death Note - (Skrivning af tema B) Musik

Shoichiro dør af sår påført af Mello kort efter at have indgået Shinigami Eyes-aftalen. Da han ikke engang brugte Death Note (heller ikke nogen DN blev brugt på de mennesker, der var involveret i hændelsen) før hans død, kan det antages, at DN ikke ændrede levetiden for nogen indirekte involveret i noget drab.

Så fordi hans levetid blev halveret med øjneaftalen, og han dør et par timer / dage senere (lad os antage, at han blev opereret og et par dage synes rimelig) var hans naturlige levetid så meget kort?

Svaret er ja og nej. Han sagde selv, at han tænkte på selvmord, og at han sandsynligvis ville have gjort det inden for få dage. På dette tidspunkt var hans levetid så kort. Men hans "naturlige levetid" er ukendt (og var sandsynligvis længere), da hans søns brug af DN førte ham ind i denne situation.

1
  • Ja, det bliver lidt underligt, når det kommer til sådan noget; som når DN siger, at en død ikke indirekte kan forårsage en andens død, men Lights drab FÅR slags far hans fars for tidlige død. Jeg antager, at der bare er mange faktorer, der ikke alle kan tages højde for ...

Faktisk får en person, der får øjet til at beskæftige sig med en shinigami, deres naturlige levetid halveret uanset vejr eller ikke bruger de teknisk set selve Deathnote. Efter denne logik skulle Soichiro Yagami kun leve et naturligt liv på ca. tre dage maks.