Anonim

Taylor Swift - stil

Hvorfor tilføjede de bogstavet Z i denne serie af Dragon Ball? Det virker lidt underligt at smide det brev derinde uden grund. Jeg ved, at Z er symboliseret meget i Dragon Ball Z (f.eks. Z-sværdet, The Z Fighters, Zenie osv.), Men hvad står Z bogstaveligt for, og af hvilken grund Akira Toriyama beslutter at bruge dette brev i titlen?

Du kan finde svaret i mange fora:

Da Dragon Ball anime-serien nærmede sig et af mangaens store vendepunkter, henvendte anime-personalet sig til Akira Toriyama om at ændre navnet på anime-serien for at hjælpe med at ændre "billedet" af serien. Tænker at han snart ville afslutte serien, besluttede Toriyama at markere dette ved blot at tilføje det sidste bogstav i alfabetet til serienavnet. Han vidste ikke, at Dragon Ball Z fortsat ville være en af ​​de mest succesrige, populære og anerkendte action-anime-serier nogensinde.

Også fra Dragon Ball Z Wikipedia:

Titlen "Dragon Ball Z" blev valgt af Akira Toriyama, fordi Z er det sidste bogstav i alfabetet, og han ønskede at afslutte serien, fordi han løb tør for ideer til Dragon Ball. Konventionel viden i Japan brugte "Z" kun til anime til at adskille Goku's barndom og voksenliv.

6
  • 3 Deja vu, Final Fantasy?
  • 1 Du har ret. Der er mange svar på mange fora, nogle af dem adskiller sig fra det, du har svaret her. Som på dette sted siger det, at det simpelthen var en fejltagelse, og at z oprindeligt var en 2, men Toriyama fulgte med det og et par andre teorier. Jeg leder efter ægte jordnære beviser, så hvis du kan finde et tilbud eller måske endda en interviewkilde, accepterer jeg dit svar. Her er det link, jeg talte om: dragonball.wikia.com/wiki/…
  • Hvis du kigger op på det mest websted og på wiki står der: Titlen "Dragon Ball Z" blev valgt af Akira Toriyama, fordi Z er det sidste bogstav i alfabetet, og han ønskede at afslutte serien, fordi han var ved at løbe tør for ideer til Dragon Ball. Konventionel viden i Japan brugte "Z" kun til anime til at adskille Goku's barndom og voksenliv.
  • @pap, så repræsenterer "Z" serien efter afslutningen på Goku barndom.
  • Det er hvad jeg faktisk sagde: P @ StarPilot