Anonim

Food Wars Sæson 3 Afsnit 8 BLIND REAKTION | DET VAR FANTASTISK!!

I sæson 1 afsnit 2 er det helt klart, at Nakiri Erina afviser Somas-ansøgning og siger, at ingen bestod overførselseksamen.

Jeg er opmærksom på det enkelt skud, der viser instruktøren hængende i baggrunden, men han smagte ikke maden, og det er heller ikke klart, at han udsendte invitationen til Soma.

Så hvordan bliver Soma inviteret til Totsuki?

1
  • Mit gæt er, at han måske har set / hørt enten direkte eller fra andre kilder den opskrift, soma kogte og Erina smager på .. husk også, at han altid har øje med soma .. sandsynligvis kender han muligvis soma

Kapitel 4 i mangaen, når Nakiri tårer mod Souma efter de indbydende ceremonier, og vi ser rektoren se på dem, får vi følgende flashback-side:

I den samme episode (eller i mangaen glemmer jeg hvilken) blev det vist, at instruktøren smagte Somas madlavning. Han var sandsynligvis (jeg mener 95%, at det var ham, der overvejede situationerne), var den, der tilsidesatte Nakiri Erinas beslutning.

1
  • I anime, afaik, efter at Erina er fumling om, hvordan Souma kom i Totsuki, vises det, at instruktøren lyttede udenfor smilende, hvilket indikerer, at han trådte ind for at sikre, at Souma fik det. Souma er som sædvanlig uklart. Ikke sikker på Manga dog

Det vises i anime ... Efter kreditterne tror jeg. Der er altid noget efter kreditterne for hver episode, og jeg taler ikke kun om forhåndsvisning af den næste episode.