Anonim

på Fates Wikia-side står det hende

personlig besværgelse for opsætningen af ​​Bardiche er "Arcus Cultus Aegeas" ( Arukasu Kurutasu Eigiasu)

Da udtrykket er skrevet i Katakana, er min forståelse på japansk, at Katakana generelt bruges til begge navne på ikke-native ord

også mange navne i Magical Girl Lyrical Nanoha stammer fra biler som Ferrari Testarossa, Nissan Presea, Nissan Teana eller Subaru Car Manufacture, for ikke at nævne Bardiche er navnet på en polearm, der blev brugt i middelalder- og renæssance-Europa, især i Østeuropa og Rusland.

Så jeg spekulerer på, om "Arcus Cultus Aegeas" har nogen anden betydning for det, eller hvis det bare er en sammensat arie, som skæbnen kan bruge.

2
  • Jeg har ikke rigtig meget interesse for nanoha, men de tre ord, du beder om, ser ud til at være latin eller græsk. Men da begge dele stort set ikke findes på min sprogliste, kan jeg ikke fortælle dig, hvad de betyder. Jeg ønsker heller ikke at anvende google translate af åbenlyse grunde. Det eneste ord, jeg genkender fra græsk myhtologi, er Aegeas, se en.wikipedia.org/wiki/Aegeus
  • Latin. Arcus står for bue (eller bue), cultus henviser til kultistbevægelse og Aegeas kan henvise til den græske helt eller selve den græske hovedø. interessant de første 2 ord er latin og det andet er græsk.