Anonim

Min merchandise var næsten lukket ned

Norio Wakamoto er en veteran japansk stemmeskuespiller med en lang portefølje af karakterer, som han har givet udtryk for. Hans håndværk er sådan, at han ofte bliver duer i en bestemt karakterarketype, der passer til en bestemt skuespilstil.

Denne skuespilstil er så fremtrædende, at du ofte får folk til at efterligne hans stemme, andre stemmeskuespillere / skuespillerinder, der forsøger at efterligne ham for sjov og endda konkurrencer ved konventioner (som på Moe Culture Festival 2012) for at efterligne ham. Disse tegn er normalt onde (men ikke nødvendigvis en antagonist), sjove, måske lidt skøre. Karakterer som Onsokomaru (2x2 Shinobuden), Victoreem (Gash Bell), Garuda (Magical Quiz Academy), Katakuriko Matsudaira (Gintama), Amagumo (Desert Punk) osv.

Er der nogen tegn (hvad enten de passer til denne arketype eller ej), der er designet specielt til Wakamoto at spille? Jeg ved, at der er kommandør Wakamoto fra Virgin Fleet, som jeg ikke rigtig fandt matchende arketypen, men det er svært at forestille sig, at navnene bare var tilfældige. Blev Commander Wakamoto designet til at blive spillet af Norio Wakamoto?

Norio Wakamoto er ikke den eneste (selvom han er en af ​​de mest berømte) seiyuu, der har været pigeonhullet på en bestemt type anime karakter personlighed (selvom han også er i stand til at portrættere andre roller), for at være specifik, en skurk karakter, men faktisk er der meget. Du kan se disse mennesker på denne liste.

Om dit spørgsmål (hvilken slags forvirring mig så), vil jeg svare det lidt efter lidt.

Er der tegn designet specielt til Norio Wakamoto?

Er der nogen tegn (hvad enten de passer til denne arketype eller ej), der er designet specielt til Wakamoto at spille?

Ja der er.

Ifølge dette link,

Det er endda kommet til det punkt, i stedet for at få ham til at "arbejde sin stemme, så den passer til en karakter", arbejder de karakteren, så den passer til hans stemme.

så vi kan konkludere, at der er tegn, der blev bygget til at passe til hans stemme, selvom linket ikke specificerede, hvilke faktiske anime-tegn der var designet til ham. Men for at besvare dit spørgsmål, ja der er.

Hvad kommandør Wakamoto angår, kan jeg ikke rigtig finde en pålidelig kilde til at understøtte mine tanker (og jeg er ikke bekendt med anime og karakter), men jeg tror, ​​kommandør Wakamoto var ikke designet til Norio Wakamoto. Først og fremmest var karakteren ikke på listen over skurkenfiguren Norio, der blev udtalt på linket ovenfor. Hvis kommandør Wakamoto var designet til ham, skulle han i det mindste være opført der og blev fremhævet for at være specielt designet til ham. Deres navne er sandsynligvis ren tilfældighed. Og baseret på hvad du sagde, var karakteren ikke i overensstemmelse med arketypen Norio Wakamoto var pigeonholed med. Jeg tror ikke, jeg er overbevisende nok, men hvad er meningen med at arbejde med karakteren, så den passer til hans stemme, hvis det ikke er den arketype, han er pigeonholed med?

Alt i alt er der tegn, der blev arbejdet for at passe til hans storslåede skurkstemme.