Anonim

Epic Moment - Kumpulan Scene Tenryuubito

I ANIME blev det nævnt, at før Shanks kom til marineford, kom Shanks sammen med Kaido-pirater. Hvorfor var Shanks og besætningen i stand til at overleve krigen med Kaido-pirater uden at blive meget beskadiget?

3
  • Faktisk var det også i mangaen.
  • Hvilket kapitel i mangaen?
  • Jeg kan ikke huske det. Et eller andet sted mellem kapitel 1 og 894.

Der er en spekulation, men ingen officiel kilde, om at der faktisk ikke skete nogen krig. Kaido skulle stoppe Whitebeard fra at gå til Marineford, men Shanks stoppede Kaido fra at gøre det i stedet. Hvad nogle mennesker synes er, at Shanks blot stod i vejen for ham. Hvis der havde været krig, så var det skal er blevet nævnt. Jeg kunne måske være, at Kaido forsøgte at starte noget og sendte nogle mennesker til at røre noget, men Shanks stoppede dem. I så fald ville Kaido ikke gå i krig med Shanks, fordi:

  1. Kaido er en pirat, så han ville naturligvis dræbe Whitebeard, da han havde chancen på det tidspunkt,

MEN

  1. Han havde en chance. Det var det faktum, at Whitebeard ikke var klar til kamp med en anden, betød, at et overraskelsesangreb kunne skade ham alvorligt og gøre ham forsinket til Es. I Shanks 'tilfælde var rødt hår klar til Kaido. Det betød, at en krig, der var meget værre end hele Marineford-slaget, ville ske. Kaido var ikke klar til det. Med andre ord, da Shanks stoppede skibene (som jeg sagde det var et gæt), trak Kaido sig tilbage og vidste at dette ikke var tiden.

Når det er sagt, kunne den samme grund forklare, hvorfor Yonkou ikke kæmper hver dag med hinanden. De ville slides, alle fire, for tidligt for at marinesoldaterne kunne stoppe dem.