Anonim

One Punch Man Anime Karakterrangering: Top 10 fanfavoritter | FRA JAPAN

I sit møde med Crablante, før han begyndte at træne, bliver Saitama ramt af ham og kastet væk som 30 meter eller mere, og derefter ramt igen 2 gange til med de gigantiske kløer, Crablante har. Hvis Saitama var et almindeligt menneske, hvordan kunne han så støtte dette slag og stadig stå som om det ikke var noget og kæmpe tilbage?

1
  • OP har stillet dette spørgsmål igen, hvilket har tiltrukket sine egne svar.

Det ser ud til, at Saitama ikke rigtig ved, at han har det før da. Efter det jeg husker, sagde Genos, da han kæmpede tog med Saitama, at han ville vise eller lade vide, hvad Saitamas magt virkelig er, noget lignende.

Hvis Saitama var i stand til endda at forsøge at udføre sit træningsregime på 100 pushups / 100 situps og 10 km løb, måtte han til en vis grad være fysisk i stand til endda at prøve noget så kraftigt. Så selv på det tidspunkt har han måske været så stærk nok til at være en højrangeret C-klassehelt eller lavt rangeret B-klassehelt måske. Crablante er også kun et monster med Tiger-trusselniveau.

2
  • 1100 pushups, 100 sit ups, 10 km om dagen er helt realistisk. Det er vittigheden. Ganske vist har jeg aldrig gjort det (jeg suger ved pushups), men de fleste sunde mennesker skal være i stand til at gøre det (selvom det tager dem fra daggry til skumring). Det er ikke i nærheden af ​​et B-rang af superheltniveau.
  • Hver dag i 3 år i træk? Selv da han følte, at han knækkede et ben, fortsatte han. Han brugte heller ikke varmelegemet, når det var koldt eller klimaanlæg, når det var varmt for at gøre hans sind stærkere. Nej hver "sund" person kan gøre det lol. Plus, de fleste af C-rangens helte er en vittighed. Mumen rytter er C rang 1, og han virker meget svagere end selv den yngre saitama. Saitama slog også godt under sin kamp, ​​og det var ikke som om han besejrede crablante med et enkelt slag.

Bare at sige, de hundrede push-ups ting er, hvad Saitama mener er årsagen til hans utrolige magt. Og husk Saitama er ikke ligefrem den smarteste person mildt sagt.

Jeg hørte et eller andet sted, at grunden til, at Saitama er så stærk, skyldes, at han brød sin "limiter". Nu er der ikke meget information om dette, men jeg forestiller mig, at det fungerer sådan: hver person har en begrænser baseret på, hvem de er. Denne begrænser bestemmer, hvor stærk de kan blive mentalt og fysisk. Så i Saitamas tilfælde trænede han ikke kun rigtig hårdt, men gav også alt, og når jeg siger alt, mener jeg ALT.

Før han blev superstærk, havde han intet job, ingen familie, ingen venner, han havde stort set intet at leve for.Som Crablante sagde "Jeg kan se, at du har livløse øjne." "Fra et par livløse øjne til et andet vil jeg lade dig leve." (Noget i denne retning, men du forstår pointen.) Tilbage til begrænseren. Hvad jeg prøver at sige er, at Saitama gav alt, hans ønske så stærkt, at han brød den barriere, der forhindrer alle i at blive for stærke.

Dette er min hovedteori om, hvorfor Saitama er så stærk. Nu er der denne anden teori om, at han spiser alle sine fjender for at blive stærkere og så, men det er en helt anden historie. (Jeg mener ingen fornærmelse for nogen, da dette kun er en mening om dette emne. De mennesker, der fremstiller One Punch Man, har sandsynligvis denne helt anden forklaring på, hvorfor Saitama er så magtfuld.)

Før træning på tidspunktet for kampene med denne crablante, fortalte Saitama, at han ville blive helt, der kan dræbe ethvert monster med onePunch. Jeg tror, ​​der er nogen / noget, der giver mennesker magt eller vækker deres magt efter ønske og retfærdige. Efter at have kæmpet med crablante kan vi se saitama arvet / vækket hans magt, der viser i hans øjne med orange farve. Derefter trænede han meget og blev superkraftig.

Ja, selvfølgelig måtte han have haft nogle muligheder for at kunne forsøge det regime i over 3 år, men siger at han kun besejrede et tigerniveau før han begyndte at træne, nedsætter helvede ud af, hvad der skete, ingen måde han en høj C / Low b klasse helt. For at slå en tiger-niveau katastrofe (i dette tilfælde crablante) skal du enten have 5 B klasse helte eller 1 A klasse. Så ... sammensæt, hvad du vil med disse oplysninger.