Anonim

Mobb Deep - Legendarisk (Ft. Bun B og Juicy J)

Verden af Det beskidte par og Crusher Joe synes at overlappe hinanden. Men det har aldrig været klart for mig, om Det beskidte par (aka: "Lovely Angels") var faktisk en del af Crusher Joe univers, eller var de bare en parodiunderholdningsfilm i Crusher Joe-universet?

For eksempel i dette klip i filmen Crusher Joe (1983), holdet ser tydeligt en film af Det beskidte par. Er alt dette bare et lag af meta-reference?

Ja begge dele Beskidt par og Crusher Joe er i samme univers / kontinuitet.

Bortset fra det faktum at begge blev skrevet af Haruka Takachiho, Beskidt par fandt sted omkring 20 år før Crusher Joe.

Fra japansk Wikipedia videre Beskidt par,

Dette arbejde, som også blev skrevet af den samme forfatter, som havde skrevet Crusher Joe delte det samme univers og knyttet til Crusher Joe 20 år senere.

Beskidt par OVA-serien gennemgang af Otaku USA Magazine angiver også

Serien blev oprettet i 1979 som et sæt romaner af Haruka Takachiko, der startede med udgivelsen af Store eventyr i det beskidte par, udgivet i USA af Dark Horse tegneserier. Romanerne blev lavet i forbindelse med et andet af hans værker, Crusher Joe, [...]. Crusher Joe ligner, skønt det er lidt mere seriøst, om en gruppe galaktiske lejesoldater, der har deres eventyr et par årtier efter Beskidt par.

Endelig fra TV Tropes og videre Beskidt par (Advarsel, TV Tropes-link),

Romanforfatter Haruka Takachiho skabte først parret i 1979 i en række historier udgivet som Light Novels, der var i samme kontinuitet som hans anden serie Crusher Joe (som debuterede 2 år tidligere).

Crusher Joe artikel på Wikia beskrev forbindelsen mere detaljeret (i overensstemmelse med den japanske Wikipedia-modstykke):

Det finder sted i det samme generelle univers som Beskidt par lette romaner med komoer mellem de to franchiser.

De to serier officielt crossover i lysromanen Dirty Pair's Rough and Tumble hvor Kei og Yuri møder Crusher Dan, far til seriens hovedperson Joe.

I Crusher Joe: The Movie, En film af Beskidt par vises på en scene, der finder sted på en drive-in biograf.

I Dirty Pair: Project Eden, vises de fire hovedpersoner kort på skærmen i den dejlige engel, mens Mughi styrer den.


Bortset fra det, drive-in Beskidt par film på Crusher Joe blev tilpasset fra Det store eventyr i det beskidte par, den første serie af lysromanen.

Fra japansk Wikipedia videre Beskidt par,

Den første optræden var i Crusher Joe filmens scene på Det store eventyr i det beskidte par film.

Fra japansk Wikipedia videre Crusher Joe

Midt i filmen er der en scene, hvor Joe så på Beskidt par film. Det handler om filmen Det store eventyr i det beskidte par[10].

[10] Fra Den store forskning af Crusher Joe, side 118 om "Drive-in-teater".

1
  • Tak for det detaljerede svar, men ting som "Midt i filmen er der en scene, hvor Joe så Dirty Pair-film." forvirrer mig lidt. Det er underlige meta-referencer som det, der kaster mig for en løkke.