Anonim

Kakashis Susanoo

Ifølge wiki i Summoning Technique er det skrevet, at:

Det skal bemærkes, at enhver kan tilkalde et kontraheret dyr, så længe de har blod fra en person, der har indgået en kontrakt, det indkaldte væsnes forsegling og en kilde til tilstrækkeligt chakra, som indkaldelsen vil acceptere

Betyder, at enhver kan tilkalde et kontraheret dyr ved at have blod fra en person, der har indgået en kontrakt. Så mit spørgsmål er:

Er der nogen begivenhed nævnt i anime eller manga, der viser denne type indkaldelse?

I kapitel 363 Sasukes død ... !! (afsnit 125 af Shippuden), Suigetsu indkalder Manda ved hjælp af Sasukes blod. Dette var lige efter Deidara brugte sin C0-teknik.

2
  • Bør du ikke tilføje en spoileralarm, da (jeg er temmelig sikker på) mange mennesker ikke er kommet til (se / læse) det punkt i historien?
  • @ Ms.Steel: Jeg tænkte på at sætte spoilerblokke, men besluttede mig imod det, da denne bue er ret tidligt i Shippuden-serien og tværtimod var helt sikker på, at flertallet af tilhængerne har set / læst denne del.

Du kan se dette i afsnit 95 ("Long Time No See: Jiraiya Returns!") Og episode 96 ("Deadlock! Sannin Showdown!") Af Naruto. I denne bruger Kabuto Orochimarus blod til at tilkalde Manda.