Anonim

Horizon in the Middle Of Nowhere Abridged: Episode 1

Kawakami Minoru skrev 5 lysromaner, som jeg synes er forbundet.

  1. City Series
  2. Gekitotsu no Hexennacht
  3. Kyoukai Senjou no Horizon
  4. Kyoukai Senjou no Horizon Kimitoasamade
  5. Owari ingen krønike

Så skulle jeg læse dem frigivelsesdato rækkefølge, eller jeg kunne bare læse læse nogen af ​​dem tilfældigt.

1
  • Offentliggørelsesordre er normalt det sikreste bud, da det er den rækkefølge, som forfatteren havde til hensigt, at de skulle læses.

+50

Du skal sandsynligvis gå i den rækkefølge, de blev frigivet i, som Arcane også nævnte. Men ellers ville en ideel orden være som følger:

  1. Owari ingen krønike
  2. Owari no Chronicle DC
  3. Kyoukai Senjou no Horizon
  4. Kyoukai Senjou no Horizon Kimitoasamade
  5. Gekitotsu no Hexennacht
  6. City Series

Bemærk, at Owari no Chronicle til trods for at være flere tusinde år før Horizon, opsætter meget af teknologien og giver mange forklaringer på, hvorfor nogle af tingene i Horizon er som de er, så jeg anbefaler at læse det før det.

Og The City Series er som sin egen enhed. Det finder sted efter Horizon (tusinder af år ... slags), men blev skrevet før både Owari og Horizon, så intet "føres videre" i universet. Derudover er det mere et sæt noveller, hvor hver roman i serien finder sted i en anden del af verden med forskellige karakterer. Du er velkommen til at læse når som helst.

Dette burde skabe en ideel læsning ifølge mig, fordi det er den rækkefølge, hvor jeg læser dem / læser / læser, og det giver mening. Desværre kunne jeg ikke finde en officiel kilde, så dette er baseret på personlig erfaring.

Se også dette med hensyn til udgivelsesdatoer, selvom jeg er ret sikker på, at du allerede ville have set det: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Minoru_Kawakami

Redigere : Med hensyn til Gekitotsu no Hexennacht, fandt jeg noget, der konstaterer, at det er efter horisonten og før byserier:

Clash of Hexennacht ( ) er en let roman serie skrevet af Kawakami Minoru ( ) og illustreret af Satoyasu ( ). Det begyndte serialisering i Dengeki Bunko Magazine, mens mangatilpasningen kører i Dengeki Daioh og er klar til sin første fulde romanudgivelse af Dengeki Bunko i august 2015. Den finder sted mellem Kyoukai Senjou no Horizon og City Series, to andre serier af forfatteren. .

Kilde: https: //www.baka-tsuki.org/project/index.php? Title = Clash_of_Hexennacht

Også den rækkefølge, som jeg nævnte ovenfor, er ikke en streng rækkefølge som sådan, men jeg har forsøgt mit bedste for at arrangere dem med hensyn til det enorme tidsrum, de er angivet i. De er ikke meget tæt forbundet, men dybest set i samme verden som skabt af forfatteren. Så der er ikke nogen specifik rækkefølge, men ovenstående rækkefølge er, hvad du skal følge, ifølge mig.

3
  • Hvorfor Gekitotsu no Hexennacht i nummer 3? Gik det ikke videre i 2015.
  • @swswsws Det er jeg virkelig ked af, jeg begik en fejl. Jeg har redigeret mit svar. Hexennacht er faktisk efter Horizon.
  • Hvilken relevans gør taking place several thousands of years before or after har mellem serien? Temaerne er ret forskellige, de er i det væsentlige separate historier, er de ikke? Eller er der et fælles koncept i dem alle?