Anonim

Michael Kiwanuka - Cold Little Heart (officiel video)

Han blev ramt af en dobbelt kødtank og tankede halebestkuglen let. Og han er i stand til at blokere salvie-tilstand taijutsu. Men hvordan blev han dræbt af en dum rasengan?

1
  • Måske er der en grund til, at Rasengan er indbegrebet af figurtransformation. Husk en lille ufuldkommen Rasengan skød Kabuto, som var en ekspert healer.

Efter at have læst wikierne fra Nagato og Chibaku Tensei Justu (Planetarisk ødelæggelse), og mens dette kun er spekulation, Deva Path kunne ikke overleve Rasengan på grund af de tidligere begivenheder.

Da Naruto var i sin tailed beast-form, trak Pain sig tilbage for at udføre Chibaku Tensei Justu.

For at udføre denne teknik gennem en af ​​hans Six Paths of Pain, måtte Nagato bringe sin Deva Path tæt på sin krop, så han kunne kanalisere sit chakra til det mere effektivt

Mens Deva Path trak sig tilbage, fokuserede Nagato sin styrke og charka i Deva Path for at overleve spærringen af ​​angreb modtaget af Naruto.

I kølvandet var trækket tilbage til Chibaku Tensei Justu, at det forårsagede Nagato alvorlig stress

Ved lave chakraniveauer anbragte det en massiv belastning på hans krop, som fik ham til at bløde fra mund og næse

På grund af den enorme stress, Nagato tog, mens Deva Path stadig kunne bruge sine attraktive og frastødende evner, var Nagato ikke i stand til at udøve nok charka til, at Deva Path kunne overleve