Anonim

Broly vs Ultra Instinct Goku (Limits of Powers Explained)

Trunks nye transformation, også kendt som "Super Saiyan Rage", er kun opnået af ham. Hverken Goku, Vegeta eller Gohan har opnået det. Vi ved ikke meget, hvad det kræves for at tilegne sig denne transformation, et af kravene synes at være ekstremt rasende, men det ser ikke ud til at være den eneste. Gok var meget rasende, da han i Super Saiyan Blue fik at vide, at Chichi og Gotenk blev dræbt i en anden dimesion, han havde en magtforøgelse, men han forvandlede sig ikke til Super Saiyan Rage. Gohan havde været mange gange meget rasende, især den tid, hvor han allerede havde erhvervet super saiyan 2-niveauet, da Spopovich næsten dræbte Videl, blev han ikke til Super Saiyan Rage. Og især Vegeta, da han allerede var en Super Saiyan 2, og Beerus slår Bulma, var han så rasende end da han var i Super Saiyan 2, siges det af andre (Roshi, Beerus osv.), At han overgik kraften i Goku's super saiyan 3, men han blev ikke super saiyan raseri. Hvad betyder det så? Kan nogen anden saiyan blive super saiyan raseri?

Trunks første egentlige super saiyan-transformation var, da han så sin rollemodel Gohan dø efter det, blev han virkelig sur og svor hævn på androiderne.

En grund til at Goku ikke kan få super saiyan raseri, er selvom han blev sur og forvandlet til en super saiyan og ønskede at hævne Krillin, at han ikke var så sur som trunks som du kunne se trunks blev så gale at hans tårer blev fordampet fra hans ansigt .

En grund til at det ikke skete for Vegeta var, at han var super Vegeta, en brugerdefineret super saiyan baseret mere på ki-baserede angreb, og super Vegeta kan kun transformere to gange, så han stadig ikke var så sur som Trunks.

1
  • Helt ærligt ...... de fordampede tårer tænkte jeg på en bivirkning af den kraft, han strømmede ud, ikke vrede nøjagtigt.

Måske er det en transformation, som kun halvsaiere kan få.

Med undtagelse af at Vegeta bliver gal mod Beerus og når et niveau tæt på SSJ3 (x4 multiplikator), er de eneste Saiyans, der ser ud til at få et så utroligt boost af magt med raseri, Gohan og Trunks, der er halv-Saiyans. Gohan, mod Frieza, fik et power boost fra omkring 20.000 til at lukke en million for at være i stand til at tage ham ned (over x20 helt sikkert). Også mod Raditz gik han bare fra et almindeligt barns strømniveau til 1.300. Kufferter med Super Saiyan Rage gik fra et niveau i nærheden af ​​SSJ2-SSJ3 til niveauet med en Super Saiyan Blue.

Da Goku kæmpede mod Beerus i SSJ3, brugte Beerus mindre end 1% af sin magt, senere brugte han 70% af sin magt IIRC. Derefter boostede Super Saiyan God sin magt x60 gange fra SSJ3. Det betyder, at når trunker sprang fra SSJ2 til Super Saiyan Rage (han fik et boost med en nedre grænse på mindst x60 gange), er den nedre grænse mere sandsynligt 960 gange, da han sprang fra SSJ2 til en transformation, der går ud over SSJ3, Super Saiyan Gud og tæt eller over Super Saiyan Blue. Tilføjelse af alle multiplikatorer for disse transformationer (vi ved, at multiplikatoren for SSJ3 er x4 SSJ2 og multiplikatoren af ​​SSJGod sandsynligvis har en nedre grænse på x60, så ved vi intet om multiplikatoren af ​​Super Saiyan Blue. Mest sandsynligt har den en lavere bundet af x4. Ellers ville det ikke give mening at bruge det i mange situationer, da det dræner din magt og stresser dig mere end Super Saiyan Gud)

Kufferter havde altid Super Saiyan Rage, men han kunne ikke udnytte dens kraft fuldt ud, før han absorberede Goku's Genki Dama (spiritusbombe) som da Vegeta gjorde det samme i fusion genfødt (jeg ved, at det ikke er kanon, men det er at bevise et punkt) og Goku absorberede en Genki Dama i Super Android 13.

Pointen er, at når en Super Saiyan absorberer en Genki Dama, frigives deres sovende Super Saiyan-energi.