Anonim

Hvorfor Jiren ER MORTALEN stærkere end en GUD AF ØDELÆGGELSE! (Dragon Ball Super Theory)

Forklarede manga som dæmon, hvorfor (og hvordan) Muzan havde en kone og et barn? Anime syntes ikke at udforske eller diskutere denne interessante detalje.

3
  • Mest sandsynligt som en forklædning. Ingen ville mistænke ham, hvilket blev bevist ved, at ingen Hashira (eller i det mindste den nuværende Hashira i mangaen) nogensinde har fundet eller mødt ham før Tanjiro. Kun Tanjiro var i stand til at finde og støde på Muzan (og kun fordi han genkendte sin duft).
  • @ W. Er må have haft ret god kontrol for ikke at spise dem. Det kan muligvis rejse et spørgsmål til en anden gang - kan dæmoner far børn? Eller blev hans datter adopteret eller hans kones barn (ikke hans biologisk)?
  • IIRC, disse detaljer blev ikke grundigt forklaret i mangaen, så jeg kan ikke give et godt nok svar. Hvis jeg ville gætte, ville de ikke være biologisk beslægtede. I mangaen var de ikke den eneste menneskelige familie, han havde. I den senere del af serien foregav han at være et barn under en rig familie. Jeg antager, at han forklædte sig som forskellige personer gennem årene. Så er det bare mig, der gætter.