Anonim

Mariah Carey - Honning (officiel HD-video)

Dette svar fastslår, at alt, hvad der er nødvendigt for en person, der har set porten til at udføre alkymi, er at være i stand til at skabe en cirkel med deres krop. Ed ser imidlertid ikke ud til at kunne udføre alkymi uden at hans automailarm fungerer.

Hvorfor kan han for eksempel ikke lave en cirkel mellem sin kødarm og hans skulder / port og gøre alkymi på den måde? Eller alternativt, hvorfor kan han ikke lave en cirkel mellem sin fungerende kødarm og hans ikke-fungerende automailarm?

Er der nogen canon-forklaring på dette, eller ser det ud til at være en pludselig undskyldning for, at hans bilarm bliver brudt, hvilket forhindrer ham i at gøre alkymi?

2
  • Dette er kun min mening, men Edward selv tror måske, at han skal røre ved håndfladerne for at få Alchemy til at fungere. Da antallet af mennesker, der kan udføre alkymi uden en cirkel, er ret knappe, og Ed er den eneste med et automail, har muligheden aldrig fundet sted for ham. Det er også muligt, at cirklen, der er oprettet ved at røre ved hans egen skulder, slet ikke fungerer, fordi dens form er asymmetrisk. Men igen, dette er kun mit gæt, og jeg kan ikke huske, at emnet nogensinde er blevet berørt i mangaen,
  • @Gorzius Nå, men baseret på det andet svar er alt, hvad der virkelig er brug for, de cirkulære sæler, der er skabt ved at presse kødet (eller i Al's tilfælde stof) mod noget, og det er nok at gøre det med hænderne. Så armens form ville ikke have noget, men formen på kontaktpunkterne, hvor hans hånd trykker mod skulderen. Selv når han presser håndfladerne sammen, skaber armene ikke en cirkulær form, da hans hænder er tæt på brystet, så armene er mere ovale / rektangulære i form

Han kan ikke skabe en perfekt cirkel uden armen.

Mekanikken i Edwards evne til at transmutere uden en traditionel cirkel er ikke så veldefineret. Han går ind i sandhedens portal og skaffer derefter en slags viden om alkymi, der giver ham mulighed for at gøre dette. Han kunne sandsynligvis ikke fortælle dig, hvorfor han har brug for begge arme, han ved bare, at han gør det.

Når det er sagt, kan vi prøve at lave et veluddannet gæt.

Selvom det er sandt, at han kunne skabe en "cirkel" ved at lægge armen på hans skulder eller anden del af sin krop, ville dette ikke tjene som en ægte transmutationscirkel.

Næsten hver transmutationscirkel, vi ser i serien, har en enkelt fælles egenskab: symmetri.

Selvom denne symmetri ikke er perfekt, hvor symbolerne er forskellige i cirklen til venstre og Als blodforsegling til højre har den let asymmetriske cirkel i midten, for det meste er cirklerne perfekt symmetriske, især grænserne og "strukturen" indeni.

Hvis Edward forsøgte at skabe en cirkel med den ene arm, ville han have en akavet og asymmetrisk cirkel.

Når han bruger begge arme, er han dog i stand til at lave en (groft) symmetrisk cirkel og udføre en transmutation.

Du nævnte også:

... hvorfor kan han ikke skabe en cirkel mellem sin fungerende kødarm og hans ikke-fungerende automailarm?

Jeg kan ikke se, hvorfor han ikke kunne.

Han fik dog aldrig rigtig en chance for at gøre dette.

Så vidt jeg kan huske, var den eneste gang, hans arm ikke fungerede, men dog helt intakt og fastgjort til hans krop, lige efter kampen med Slicer-brødrene, da Envy og Lust dukkede op i 5. laboratorium.

Da hans arm brækkede, freakede han ud, og han havde også mistet meget blod, så jeg tvivler på, at han tænkte klart. Misundelse slog ham ud, før han virkelig kunne prøve noget. Hans armbrud var sandsynligvis også lidt til komiske formål.