Anonim

** BEST WORLDSTAR FIGHTS COMPILATION 2020 CRAZY ** (KNOCKOUT) (HOOD FIGHTS)

Da Minato brugte Otte Trigrams Seal og Four Elements Seal til at forsegle Yang Kurama i Naruto, hvorfor brugte han ikke det samme sæt sæler på sig selv til at forsegle Yin-halvdelen? Hvorfor Reaper Death Seal? Eller ind i Kushina? Ser ud som et meningsløst offer. Og spild af Yin Kuramas potentiale.

8
  • mulig duplikat af Er Minato en Jinchuuriki?
  • Se den første kommentar, det forklarer det ordentligt.
  • @Omry For det første er dette spørgsmål ikke en kopi af ovennævnte. For det andet, hvis du kender svaret på dette spørgsmål, skal du besvare det :)
  • Spørgsmålet er ikke et duplikat (selvom det er ret ens), men svarene der besvarer det allerede.
  • Men dette spørgsmål spørger, hvorfor Minato ikke forseglede hele Kurama i sig selv (eller Kushina) i stedet for at forsegle det i to. Det andet indlæg handler mere om hans jinchuriki-egenskaber.

Naruto kapitel 503, side 17:

  • Minato besluttede at forsegle Kurama i Naruto, primært på grund af Jiraiyas ord om "Profetiens barn", idet han tænkte / vidste, at Naruto kunne udnytte Tailes Beasts magt til at være frelser for ninjaverdenen.
  • Minato fortæller Kushina, at forsegling af hele Kyuubi var ikke fysisk muligt og de var nødt til at opdele udyret i Yin- og Yanghalvdelene til forsegling. Hele Nine Tails 'chakra var også for enormt til at blive forseglet til et spædbarn.
  • Kushina var ved at dø på grund af Tailed Beast-ekstraktionen, og derfor var hun ikke i stand (eller ville ikke overleve) til at blive Jinchuriki igen.

På grund af de ovennævnte grunde besluttede Minato at forsegle Yang-halvdelen i Naruto (så Naruto kunne udnytte strømmen for godt) og Yin-halvdelen i sig selv (da forsegling af hele Kurama ikke var mulig).


REDIGERE:

Minato og Kushina besluttede, at Naruto kunne blive det nævnte barn af profeti med kraften fra Kyuubi. Da hele Kyuubi ikke kunne forsegles i spædbarnet Naruto, måtte Minato bruge Reaper Death Seal. Så Kuramas magt kunne bringes ned for at forsegle ham i Naruto. Også Reaper Death Seal tillod Minato at vælge, hvilken halvdel af Kurama, der skulle forsegles i Naruto.

Så i det væsentlige Minato gjorde blive Yin Kuramas jinchuriki og forblev sådan. Men tabet af at bruge Reaper Death Seal er, at det også forsegler brugerens liv. Minato forseglede Yang Kurama i Naruto ved at blive Yin Kuramas jinchuriki og på bekostning af hans liv.

3
  • Åh nej, jeg kan se, hvordan mit spørgsmål kunne fortolkes på den måde. Undskyld, jeg redigerer det lige nu.
  • @ Andy356 Jeg har redigeret svaret i overensstemmelse hermed :)
  • 1 Så ... Otte Trigrams + Four Elements combo kunne ikke forsegle hele Kyuubi, og combo kunne heller ikke opdele ham i halvdelen og forsegle den? Okay ... så sandsynligvis kun Shinigami var et væsen, der var stærk nok til at skære Yin Kyuubi væk. Det giver mening ... tak! :)