Anonim

Når du tænker på et shonen action-show, forestiller du dig hovedpersonen som "It's over 9000" slags helt. Han har en vis hemmelig / stærk kraft, der er ubalanceret og gør ham unik.

Eksempler kan være Goku (indkøbt af den over 9000 meme), den aktuelle sæson Asterisk krigs Amagiri (hans søster måtte låse sin magt), Guilty Crown's Shuu, UQ Holder's T ta, Ranma Saotome osv. Osv. Osv. ...

Men World Trigger's Mikumo er det nøjagtige modsatte. Han er svag, kan ikke besejre andre end de svageste fjender af sig selv, og efter 50 episoder, selvom han er lidt stærkere nu, er han stadig det svageste individ i sit hold og den svageste i hans liga.

Kan han klassificeres som en antihelt?

1
  • Han har heroiske kvaliteter, det er bare, at han er svag, så det er i modstrid med den almindelige definition af Antihero.

"En antihelt eller antihelt er en hovedperson, der mangler konventionelle heroiske kvaliteter som idealisme, mod og moral." - Wikipedia

Mikumo passer bestemt ikke til denne definition af en antihelt. Disse ville generelt være tegn som Deadpool, Punisher osv. Fra Western Comics. Jeg føler, at dette sandsynligvis er den velkendte definition.

Tilsyneladende (ifølge TVTropes, som jeg gav mig til at kigge op), er en klassisk antihelt plaget af selvtillid og en middelmådig fighter. Mens Mikumo er modig, når det er nødvendigt og klog, passer han klart den (mindre velkendte for mig) definition. Der er flere sympatiske helte i Shonen, der har super superdrevne venner. I disse tilfælde vil denne definition kalde denne karakter (Elizabeth, Lucy, Ussop, Ganta osv.) For den klassiske antihelt, mens de har en kontrasterende klassisk helt (Meliodas, Natsu, Luffy, Shiro osv.).