Anonim

Madara VS Guy AVM (ustoppelig)

Hold 7 (Narutos hold) eksisterede i det mindste, før de tog chunin-eksamen, og de påtog sig en række missioner, inden de tog chunin-eksamenerne. Jeg kan dog ikke huske, hvor længe de nøjagtigt eksisterede som et hold før eksamen. Hvor længe var de genin før eksamen? Er det den normale længde? Er der en slags missionskrav, hvor de skal gennemføre et antal missioner, før de kan tage eksamen?

Eksamen foregår to gange om året. De geniner, der deltager, vælges af deres gruppeledere. Så hvis gruppelederen er af den opfattelse, at de er klar i en alder af 6, sender han geninet til eksamen, hvis han er af den opfattelse, at de ikke er klar endnu, lader han dem vente. Der er ikke noget særligt krav om at tage eksamen (i det mindste intet blev nævnt), det er bare gruppelederen, der beslutter. Dette kan ses i kapitel 35, når Kakashi, Kurenai og Asuma foreslår deres hold til eksamen. Selvom Iruka protesterer, kan han ikke gøre noget imod det. Det betyder dog ikke, at genet ikke kan beslutte imod det. En ninja kan ikke tvinges af sin gruppeleder til at tage eksamen.

Der er ikke noget definitivt svar på dette, da der ikke er angivet en bestemt alder eller tidsramme i manga, anime eller på wiki. Husk ninjaer som Itachi, der blev en chunin i en alder af 10 og kakashi i en alder af 6. (specielle tilfælde ja, men de blev chunin).

Så hvis jeg skulle give et svar, ville det være indtil hvornår de beslutter at tage eksamen.

I henhold til wiki

For at blive en chūnin deltager en genin i en stor undersøgelse, kendt som "Chūnin-eksamenerne".

Igen, også som beslægtede skal du huske på, at ikke alle akademistuderende bliver Chūnin, så det kan også gælde her.* Ingen tvivl om, at de bliver nødt til at prøve igen.

Og så igen der er også denne fyr .. Kosuke Maruboshi, der, selvom det efter eget valg har været en genin i over 50 år. Dette kan også gælde for dit spørgsmål.*