Anonim

Jiraiya er stadig i live: BEKENDT BEKENDT !!

Ifølge Naruto Wiki-siden på Jiraiya, han

"forlod Konoha, så han kunne følge Orochimarus bevægelser såvel som" Akatsuki ", en organisation, som Orochimaru til sidst havde tilsluttet sig."


Orochimaru var på Konoha under Chuunin-eksamensbuen og kom først ud (så vidt jeg husker) i anden fase (i dødsskoven).
Jiraiya gjorde sin første optræden mellem indledningen og finalen (i kapitel 90).
Der er en forholdsvis kort periode mellem disse to optrædener.


Vi ser hurtigt, at Jiraiya ved, hvem Naruto er, da han prøver at kontrollere sit chakra til at gå på vandet (i kapitel 91). Han bemærker først noget, når han ser Naruto prøve at gå på vandet:


Vi har derefter en fuld bekræftelse på, at han ved, hvem han er:


I dette kapitel bemærker han også, at der er en underlig overlejring af sæler, som han udleder var Orochimarus arbejde.


Nu er mit spørgsmål:
Mødtes Naruto og Jiraiya tilfældigt, da Jiraiya var ved at spore Orochimarus bevægelser? (i hvilket tilfælde Jiraiya kun vidste, hvem Naruto var efter at have set seglet i maven)
Eller vidste han, hvem Naruto var, før han havde set ham prøve at gå på vandet og sporet ham op? (muligvis for at beskytte ham mod Orochimaru, og i så fald ville han have holdt øje med Naruto, siden hans forældre døde)

4
  • Jeg personligt tror ikke, at Jiraiya vidste, hvem Naruto var, da jeg ikke kan se nogen steder i manga / anime, hvor Jiraiya lærer at kende, at et barn overlevede og fungerede som et skib til de ni haler. Det blev fortalt i anime, at Jiraiya var væk fra landsbyen i mange år. Så da han begyndte at træne Naruto, fik han at vide, at "Naruto" var den fjerde søn.
  • du er dårligt informeret fyr
  • @debal Som du måske ved, gør folk ikke det skal accepter svar. Se dette indlæg. Og jeg synes ikke svarene er "gode nok", så at acceptere et svar her kunne forhindre andre brugere i at give et bedre svar. Intet personligt, jeg har bare ikke lyst til, at spørgsmålet er blevet besvaret. :)
  • @Sandy se venligst mit svar.

Det afhænger sandsynligvis af, hvor langt du er med serien:

Jiraya vidste, hvem Naruto var fra begyndelsen, Minato talte med Jiraya og gjorde ham til sin gudfar, han fortalte også Jiraya, at de vil kalde ham Naruto. Så han vidste om Naruto og overvågede ham fra fødslen og begyndte at træne ham senere.

  1. De mødtes ikke tilfældigt, han vidste allerede om Naruto og seglet, han vidste om den 4.s segl, sådan vidste han, at det var blevet manipuleret af Orochimaru.

  2. Jeg tror, ​​det er tilfældet, Jiraya sagde, at han var ved at få research til sin bog, men jeg tror, ​​Jiraya, som sin gudfar, spurgte ham for at begynde sin træning.

2
  • Jeg ved, at han vidste, hvem Naruto var, min tvivl er, om han vidste det Den dreng var Naruto, eller hvis han bare vidste en gang, at han så seglet (vist i mangaen ovenfor).
  • Da han virkelig var tæt på Minato, genkendte han sandsynligvis det segl, der var specialiteten til familien til Narutos mor (glemte hendes navn). Han genkendte ham sandsynligvis på den måde, han kunne muligvis genkende ham, som han så Naruto ved fødslen (og hvis du er længere fremme i serien), vil du bemærke hans ansigt fra da og nu adskiller sig ikke så meget

Noget, som de fleste af svarene har gået glip af, er Jiriya var indehaveren af ​​nøglen til det segl, der blev brugt til at forsegle den nihalede ræv. Så han er nødt til at vide, at Naruto er Jinchuriki.

Det næste punkt er, at navnet "Naruto" faktisk er navnet på den karakter, som Jiraya skabte i sin første bog. I senere episoder vises det, at Minato besluttede, at også han ville navngive sit barn som Naruto, og Jiraya kommenterer det, hvilket gør ham til gudfar til barnet.

Hvis Jiraya havde kendt Naruto ved navn og ansigt, er det bare spekulation, da der ikke er givet nogen væsentlig information i denne sag, men han er sikker på at have erkendt, hvem denne "Naruto" er, når Naruto nævner sit navn for ham. Desuden, når han først ser seglet på Narutos mave (nøglen til hvilken lås der ligger hos ham), burde der ikke være mere tvivl for ham.

Jiraiya kendte Narutos forældre, ja han kendte faktisk hele baggrunden. Så han ville helt sikkert have vidst, at Naruto er de 'ni haler' fra starten. Han kom ikke frem, fordi Naruto ikke var klar. Som vi ser, handlede Jiraiya første gang de mødtes, som om han ikke var ligeglad med Naruto, men lige efter at have forpligtet sig til at træne ham.

Jiraiya burde allerede have vidst, hvem Naruto var, fordi han kendte Minato (4. hokage). Naruto og hans far Minato ser så meget ud, som Jiraiya sagde selv i en af ​​episoderne, så han optrådte sandsynligvis som om han ikke kendte Naruto. Derudover spurgte Minato Jiraiya, om han ikke kunne navngive sin søn Naruto efter karakteren i bogen Jiraiya skrev ("historier om en modig ninja").