Anonim

Kraften i dit underbevidste sind til at nå ethvert mål (www.MindMaster.TV)

Roy Mustangs vision blev gendannet, så hvorfor kan ikke Edward Elric forsøge at bruge noget til at udveksle sin port, som at bruge en anden filosofs sten? Er det, at han ikke længere havde brug for alkymi, fordi han opfyldte sine ønsker?

3
  • Husk, at det, Marco præsenterede, var hans ufuldstændige filosofs sten, som er noget ustabil og kan gå ud når som helst (jeg husker, at Marco sagde dette). også hvis jeg husker korrekt Ed handlede sin evne til at udføre Alkymi for Als liv, tror jeg, at hvis Sandheden skulle give det tilbage, ville han kræve et liv og huske, at hverken Ed eller Al ønskede at genoprette deres kroppe, hvis en andens liv skulle ofres
  • Bemærk, at Edward ikke ønskede at bruge en filosofs sten til at redde Al, så det er tvivlsomt, om han ville have ønsket at bruge en til at få sin alkymi tilbage (hvis det var muligt), især når hans alkymi er mindre vigtig for ham end Al. Jeg er ikke sikker på, om der også er en dybere grund (måske er det i første omgang ikke muligt at foretage en sådan udveksling), men jeg tænker over det og prøver at skrive et svar senere.
  • @ Memor-X: FWIW, Roy antyder i mangaen, at han ville have byttet sin port mod sit mistede syn. Vi ved heller ikke, om portens værdi er lige (og ikke større end) Alphonse (eller Roys syn), især da det ser ud til, at der er noget subjektivt aspekt ved, hvad ting "koster" i dette område, men dette i det mindste ikke udelukke muligheden for, at det ikke nødvendigvis ville tage et liv i en hypotetisk udveksling af noget til ens port.

Edwards handlinger, når han genvinder Alphonse, indikerer, at han sandsynligvis ikke ville ønske at få sin alkymi tilbage, langt mindre ved at bruge en filosofs sten.

  • Ling tilbyder Edward en filosof, der skal bruges til at genoprette Alphonse. Edward nægter, fordi han og Alphonse havde lovet ikke at bruge en filosofs sten (og mere generelt menneskeliv) til at genoprette deres kroppe. Alkemi er helt sikkert mindre vigtig end Alphonse er for Edward, så han ville ikke bruge en filosof til at genvinde sin alkymi (hvis det var muligt).

  • Edward fortæller sandheden, at han vil have det godt uden hans alkymi: han har altid været en almindelig person, der ikke var i stand til at opnå alt, hvad han ønskede, og selv uden alkymi har han sine venner. Edward accepterer dette resultat, så det er usandsynligt, at han vil vende det om.

Mere generelt vil udveksling af noget til ens port sandsynligvis tælle som en slags transmutation. Hvis nogen allerede opgav sin evne til at gøre alkymi, ville det virke modstridende for ham at være i stand til at udveksle det tilbage. (Det er uklart, om en anden alkymist kunne starte udvekslingen, men det synes usandsynligt i lyset af portens personlige karakter.)

2
  • Da Edward forsøgte at transmittere mursten (eller noget lignende) i slutningen, syntes han dog at savne sine alkymikræfter. Ville han være i stand til at bruge alkaestri da?
  • @ G.Ole: Sandt, men han ser ikke ud til at gå glip af det at dårligt. For det andet spørgsmål, se dette.

Jeg tror, ​​det ville fungere, hvis han havde en Philospher's Stone. Husk, at stenen har mange menneskers sjæle. Ed erklærede, at ethvert menneske faktisk er deres egen Philospher's Stone, bortset fra at hver enkelt person simpelthen har kraften i en sjæl i stedet for millioner. Ed opgav sin port som en betaling for at få Al tilbage. En Philospher's Stone giver illusionen om alkymi uden tilsvarende udveksling, fordi den har kraften fra mange sjæle, så brug af stenen ville faktisk få hans ryg eller i det mindste give ham en helt ny.

1
  • Godt punkt om, at filosofens sten giver illusionen om alkymi; hvis jeg ikke tager fejl, gør fader Cornello netop det i serien. Bemærk dog, at dette ikke er en rute, som Edward ville være villig til at tage, og at det synes tvivlsomt (i det mindste for mig), om Edward ville være i stand til at gendanne sin gate på begge måder.