Anonim

Ryst det op Sæson 2 Episode List!

Så vi har dette spørgsmål om karakteren Red vs Ash.

Det fik mig til at tænke på, om din rival i spillet (rød / blå), eller om han vises i mangaen, er forskellig fra Gary. Er Gary og Blue det samme? Hvis ikke, hvad er de største forskelle?

0

De forskellige versioner af Pokemon (anime, manga, spil) er for det meste inkonsistente med hinanden og er ikke direkte sammenlignelige. Her er versionerne af denne karakter:

  • Blue Oak fra spillene er konkurrenten til Red i Generation I (såvel som Leaf in the Generation III remakes), og er gymnastikleder for Viridian Gym i Generation II og Generation IV remake. I de spil, hvor han er rival, har du valget af hans navn, og "Gary" er et forudindspillet valg, som du kunne tage. Hans japanske navn er "Okaido Green" ( ).
  • Blue Oak fra Pokemon Adventures Manga er en hovedperson og Reds rival. Han er baseret på Blue fra spillet. At være en manga er han selvfølgelig ikke navngivelig. Hans japanske navn er "Okaido Green" ( ).
  • Gary Oak fra den originale anime er en af ​​Ashs rivaler i de første par sæsoner af anime. Han er også baseret på Blue fra spillet. Igen, da det er en anime, kan han ikke navngives. Hans japanske navn er "Okaido Shigeru" ( )

Der er bestemte ligheder mellem alle disse tre tegn. For eksempel er de alle børnebørn af den respektive professor Oaks. Alle tre er rivalerne til hovedpersonen. Alle tre er respektable undervisere, og i mange tilfælde har de noget af den samme pokemon.

Der er dog også en hel del forskelle. For eksempel konkurrerer Gary i Pokemon League i 3 regioner, inden han går på arbejde som forsker. Blå fra spillet bliver ligamester, kun for at tabe mod rød, hvorefter han bliver gymleder. Blå fra manga samler ikke engang gymbadges; han har kun erhvervet en. Bulbapedia-siderne ovenfor indeholder meget mere detaljerede, men pointen er, at disse tre tegn er ret forskellige i personlighed, stil og historie, så du bliver virkelig nødt til at betragte dem alle som forskellige figurer, som bare tilfældigvis har lignende design og har lignende positioner i historierne.

I øvrigt er der også andre tegn, der hedder Blå (taget fra denne Bulbapedia-tvetydiggørelsesside):

  • Blue from the Pokemon Origins Anime er baseret på Blue fra de originale spil. Denne serie ser ud til at følge spilhistorien rimeligt nøje, og tegnene er ret ens. Hans japanske navn (i det mindste indtil videre) er bare "Grønt" ( ).
  • Blå fra Pokemon Pocket Monsters Manga er igen en rival med rødt, men helt klart en anden karakter, som det fremgår af det faktum, at hans japanske navn "Blå" ( ) ikke stemmer overens med de andre. Tegnet baseret på blå i denne version er grøn ( ), hvis fulde navn er "Midorikawa Kai" ( )
  • Blå fra Pocket Monsters Ruby-Sapphire Manga er baseret på Leaf, ikke Blue. Hun er stadig en rival med rødt. Hun ser ikke ud til at have nogen relation til den originale blå farve, og hendes japanske navn Midori ( ) er forskellig fra de andre tegn, selvom det kunne oversættes som "grøn".
  • Green from the Pokemon Adventures manga er baseret på et ubrugt kvindeligt karakterdesign fra det første spil, som også var grundlaget for Leaf in the remakes. Jeg har kun inkluderet hende, fordi hendes japanske navn er "Blå" ( ); hun og Blue skiftede navn i den engelske version af mangaen.

Nej, i betragtning af at man ville tale om Blue fra enten Pokémon Special, spil eller Pokémon Oprindelse. Gary er også et navn, du kan vælge til din rival i spillet, hvilket gør gameverse Blue / Gary-sammenligningen irrelevant på grund af det faktum, at det er ens eget valg. Gary er hovedsageligt kendt fra sin anime som Ashs arrogante rival ledsaget af fangirls og cheerleaders.Blå eller grøn i Japan fra Pokemon Special / Adventures er den mere modne og seriøse modstykke til Gary og Blue fra respekt for anime og spil. Han er Reds rival i mangaen og anses af Red selv for at være en ret stærk træner. Blå fra Pok mon Origins ville også være ret irrelevant, da Pok mon Origins er strengt baseret på begivenhederne i spillene.

Dybest set er der tre arrogante rivaler (en modnes lidt i deres respektive serier ((Gary)) og en seriøs.

Ja, de har samme karakter. Du får forslag med samme navn til dem i selve de rød / blå spil.

Nintendo Power bruger til at henvise til din rival som "Gary", og det ville sandsynligvis have henvist til dig som "Ash", hvis det nogensinde talte om "dig" i tredje person, og det gjorde det, så længe jeg har ejet magasin (slutningen af ​​90'erne begyndelsen af ​​2000'erne).

Både "Blue" og "Gary" var også barnebarn af professor Oak, så de er bestemt den samme karakter, og til det punkt er deres rivaler (Red / Ash) også den samme karakter.


* Et interessepunkt: hvis du spillede den "kolde" version af spillet (Blå), ville din karakter blive foreslået som "Gary", og din rival ville blive foreslået som "Ash".

5
  • Bortset fra i spillene er du ikke aske (som i hovedperson i anime). Du er en anden karakter, som du kan navngive, men er ofte blevet omtalt som "Rød".
  • @DavidStarkey i selve spillet (i det mindste de to første engelske versioner), Red er altid givet mulighed for at blive navngivet "Ash" i nøjagtigt det samme måde at "blå" får mulighed for at blive navngivet "Gary"
  • Det er sandt, men Ash (anime) og Ash (rød / blå) er forskellige tegn. Ash (anime) starter med Pikachu, rejser med Brock og Misty, synker med S.S. Anne osv. Ash (rød / blå) kan ikke starte med Pikachu, rejser alene og slår Elite Four. Mens de deler mange ligheder, er de ikke den samme person.
  • @DavidStarkey Du kan ikke forvente, at alle de forskellige kanoner matcher hinanden. Andre uoverensstemmelser mellem plot inkluderer Mewtwo at blive fanget, holdraket bliver roflstomped af Red, og hele Elite Four bliver bedst af ikke en, men to forskellige udfordrere.
  • 1 Derfor hvorfor spørger jeg om de store forskelle mellem Gary (anime) og Gary (rød / blå)?

Blue er en anden fyr, der modtog Squirtle som starter, og Gary en anden fyr, der modtog Eevee og baby Squirtle fra Vermilion city. Ash har en rival, der hedder Gary, og Red har en rival, der hedder Blue, men sagen er begge er sønner af Oak. Det betyder, at de to er fra forskellige anime-historier.