Anonim

[K-On Medley] Keion nej Kumikyoku !! 「け い お ん の 組曲 !! Mario - Mario Paint Composer

Det K-On !! anime indeholder et stort antal sange udført af Houkago Tea Time. Ud over hæfteklammer som "Gohan wa Okazu" og "Fuwa Fuwa Time" er der en række andre, som jeg ikke tror nogensinde har spilletid i anime, som "Watashi no Koi wa Hotchkiss", for ikke at sige noget om OP / ED-temaerne og deres B-sider plus masser af karaktersange (og ikke kun for de fem vigtigste, men også for Ui, Jun og Nodoka).

Nu har jeg ikke læst mangaen, men det er klart utænkeligt, at alle disse snesevis af sange kunne have været beskrevet på nogen væsentlig måde i kun fire bind manga. Faktisk må jeg undre mig over, om nogen af ​​disse sange overhovedet blev bemærket som eksisterende i mangaen.

Stammer nogen af ​​sangene i anime på nogen måde fra mangaen (selvom kun i kraft af en delt titel eller et lyrisk uddrag)? Hvis ja, hvilke?

(Ignorer "Tsubasa wo Kudasai", som er et cover til en meget gammel sang.)

2
  • Interessant, vidste ikke, at "Tsubasa wo Kudasai" var et cover. Så vidt jeg ved, blev det slet ikke nævnt i mangaen.
  • BTW, jeg tror "Watashi no Koi wa Hotchkiss" var den sang, de spillede i afsnit 8 i serie I, da Yui glemte teksten, og Mio måtte dække for hende.

Alt dette er baseret på hukommelse, da jeg ikke har manga-volumener til rådighed i øjeblikket, men flere af sangene blev nævnt ved titel i mangaen, og et par af dem havde vist tekster, der blev brugt i anime-versionerne.

"Fuwa Fuwa Time" var i mangaen, og vi ser endda teksterne i en scene, når Mio rækker sit udkast til sangen til de andre til feedback. Hvis jeg husker korrekt, er "Watashi no Koi wa Hotchkiss" og "Fudepen Ballpen" nævnt på sætlisten før en af ​​koncerterne. Jeg tror, ​​at "Curry Nochi Rice" også blev nævnt sent i mangaen, og jeg er ret sikker på, at historien, hvor Yui først skriver "Gohan wa Okazu", derefter skriver "U&I" for Ui, efter at Ui bliver syg, skete i mangaen på samme måde skete det i anime. Jeg tror, ​​at vi også så teksterne til "U&I", når Ui finder Yui sovende ved sit skrivebord efter at have arbejdet med sangen hele natten og ser over, hvad Yui skrev.

Åbnings- og afslutningstemaerne blev aldrig nævnt eller antydet i mangaen, og flere af de andre sange - f.eks. "Pure Pure Heart", "Tenshi ni Nareta yo!" - var forbundet med anime-kun plot. Men et overraskende antal af sangene i anime blev faktisk nævnt ved titel i mangaen.


Rediger: Jeg købte de digitale udgaver og jagede fotografiske beviser for mine tidligere påstande.

I bind 1 ser vi Ritsu og Sawako reagere med rædsel, da de læser Mio's udkast til "Fuwa Fuwa Time".

I baggrunden af ​​det tredje og fjerde panel til venstre kan vi se de første par strofer af sangen oversat til engelsk.

I bind 2 giver Mio Ritsu en sætliste med fire sange på: "Fuwa Fuwa Time", "Curry Nochi Rice", "Watashi no Koi wa Hotchkiss" og "Fudepen Ballpen":

Og i bind 4 ser vi Yui skrive "Gohan wa Okazu":

Så senere "U&I":

I bind 4 får vi også et par linjer fra en sang, som Mio arbejdede på, hvilket fremkalder den sædvanlige afsky i Ritsu og Azusa:

I slutningen af ​​kapitlet erklærer Ritsu at de vil udvikle en sang omkring disse tekster ud over "U&I" for at skåne Mios følelser. Jeg tror dog ikke, at der var nogen sang i anime baseret på disse tekster.

Af alle de udgivne sange, Fuwa Fuwa-tid, Gohan var Okazu og U&I er de eneste stykker, der dukkede op i mangaen. Dette kan bekræftes ved at bemærke, at det kun er sange, hvis tekster officielt tilskrives den oprindelige forfatter. Du kan se note 28 i den relevante artikel i den japanske Wikipedia for at se dette. Bemærk, at selv for disse sange kun kun en del af sangene dukkede op i bøgerne; de blev markant udvidet af en professionel tekstforfatter.

Som det bemærkes af et andet svar, var der andre sange, hvis titler blev vist i bøgerne.