Anonim

Kan Boris Johnson redde en handelsaftale efter Brexit? - BBC Newsnight

Den nylige bue af Boruto: Naruto Next Generations ser ud til at fuldstændigt dække plottet for den film.

Er der nogen forskelle (med hensyn til historien, animationen, kampsekvenser og tegningsstil) mellem den bue i filmen og den i serien?

2
  • Relaterede. Spørgsmålet handler om forskelle mellem mangaen og filmen, men skal være ret ens
  • Da tilpasninger har en tendens til at afvige fra dens kilde, især med hensyn til anime, tror jeg ikke, at spørgsmålet er relateret til mit, da det spørger om forskellene mellem filmen og mangaen, ikke anime. Og ud fra det vil det heller ikke svare på forskelle i animationen.

Der er flere forskelle. Specielt karakterdesignet af transformeret Momoshiki Otsutsuki. Kishimotos design blev brugt i filmen, derefter blev Ikemotos design brugt til serien.

For så vidt som at bekæmpe Momoshiki, som har flere forskellige film end anime, adskiller The Chuunin Exam's endelige kamp fra anime sig også fra filmen. Nogle kampe blev lidt mere udvidet som Chouchokæmper med Shinki.

Nogle af Borutos kampscener adskiller sig også fra filmen, de fleste scener fra anime efterlod noget mere for folket at tale om specielt mellem Shikadai og Boruto. Hvilket ikke vises fra filmen.

Et nyt Otsuki-medlem blev også vist i den bue, Urashiki tsutsuki. Fiskekrog fyren, denne blev ikke vist i filmen.

Mitsukievner blev ikke vist for meget i filmen så meget som anime gjorde, Katasuke's del er også lidt anderledes i anime.

3
  • udført revision med svaret, så lad mig det vide, hvis nogle justeringer er nødvendige.
  • Jeg har hørt, at kampen btw. Naruto / Sasuke og Momoshiki er blevet forbedret i serien. Det ser ud til, at det er mere intens og detaljeret. Er det sandt?
  • @ Eti2d1 ja, det var en smule forbedret end filmversionen. de tilføjede nogle nostalgiske elementer i anime-versionen.