Anonim

Player Spotlight: Cameron 'Kronovi' Bills, Rocket League Championship Series

I Jæger x jæger, afsnit 97, Feitan aktiverer sin nen-evne.

Hvilket sprog er den lodrette tekst til højre?

0

Ifølge Jæger x jæger Wiki:

Feitans første sprog er kinesisk; han taler i sætningsfragmenter på japansk, mens han skifter til sit modersmål, når han er vred.

I betragtning af dette, og teksten er skrevet på enten japansk kanji eller kinesisk (som @kuwaly slog mig for at påpege), og det faktum, at der findes en japansk oversættelse, vil jeg konkludere, at teksten er skrevet på kinesisk. (Der kan være nogle fragmenter af japansk, men jeg tvivler lidt på det.)

6
  • Kanji og kinesisk karakter er faktisk de samme (men forskellige læsninger afhænger af hvilket sprog du læser det), eller du kan sige, at kinesisk karakter er kanjis kilde. Da kun kanji der, slet ingen hiragana, og selvom der er en mulighed for, at det er gammel japansk, men givet karakterens baggrund, er jeg også enig i, at det sandsynligvis er kinesisk.
  • @monkry Ja, faktisk. Grunden til, at jeg ikke ønskede at sige endeligt, at det ikke var japansk, er fordi du kan dann kun nogle sætninger med kanji. Det giver bare mere mening, at det er kinesisk her.
  • 2 Jeg synes ikke, dette svar er helt korrekt. Det ville være rart, hvis vi kunne få nogen, der virkelig kender kinesisk herovre, men så tæt som jeg kan se, er kun , og gyldige tegn i enten traditionel eller forenklet, hvilket gør det usandsynligt, at dette er faktisk kinesisk. (Der er også , som kun findes på japansk, der forvirrer tingene yderligere.) Mange af figurernes komponenter er ægte, men det ser ud til at de er sammensat på en måde, der ikke forekommer på kinesisk (eller Japansk).
  • @senshin Det kan være et resultat af "sætningsfragmenter" -delen. Yderligere inspektion kan dog være nødvendig.
  • 1 @Eric Nå, helt sikkert, det ville forklare det, hvis det var blandet kinesisk / japansk, men det ligner mere en blanding af kinesisk, japansk og noget Andet sprog også. Det kan være et af de andre hanzi-derivater som vietnamesisk script eller noget, eller måske bare et sammensat sæt tegn.

Forord: Jeg ved ikke noget om Jæger x jæger, så jeg aner ikke hvilket sprog Feitan "faktisk" taler i forbindelse med showet. Det er fuldt ud muligt (så vidt jeg ved), at Feitan taler kinesisk, og at billedteksterne formodes at repræsentere en variant af kinesisk, der findes i showet eller hvad der ikke er.

Når det er sagt: billedteksterne, der ledsager Feitans tale, er mest sandsynlige ikke et rigtigt sprog. Jeg kender japansk godt nok til at fortælle dig, at det ikke er japansk; lidt gruntarbejde i kinesiske og vietnamesiske tegnordbøger antyder, at det ikke er nogen af ​​disse; og hvis det ikke er kinesisk, kan det heller ikke være koreansk hanja, da hanja for det meste er identisk med kinesisk hanzi. Det er det muligt at manuskriptet der er et mere esoterisk derivat af hanzi, f.eks. Sawndip, men jeg tvivler på, at det er tilfældet.

Som bevis herfor bemærker vi, at billedteksterne indeholder tegnet kun findes på japansk såvel som et antal andre sandsynligvis utypelige tegn, som ikke findes på japansk. Da sproget skal være 1.) japansk; og 2.) ikke japansk, er vi tvunget til at konkludere, at sprog slet ikke er et sprog.

Når det er sagt, er tegnene i billedteksten meget stemningsfuld af hanzi (især for så vidt de ser ud til at være bygget af standard kinesiske radikaler), og var sandsynligvis bevidst designet til at fremstå kinesiske, mens de ikke faktisk var kinesere. Bemærk, at nogle af de tegn, der vises er virkelige tegn på kinesisk - især , og . Resten ser dog ikke ud til at være.

Han taler normal japansk .. Men baglæns. Du kan se dette tydeligt kl. 17:12, hvor de japanske undertekster siger " " (do u shi ta) og han siger "tashiudo" (ta shi u do) hvilket er hvad du ville få, hvis du læser hiragana baglæns.

1
  • 1 Dette er dog kun i anime, sandsynligvis fordi de havde brug for en eller anden måde at udtale det for VA'erne. I mangaen har du kun de sammensatte tegn uden nogen indikation for, hvordan du læser dem.

Tegnene til højre er gibberish, der er skrevet for at ligne kinesisk. Som mange har sagt, er nogle anvendte tegn levedygtige på japansk, nogle levedygtige på moderne kinesisk, muligvis nogle levedygtige som uklare gamle kinesere, der ikke er sikre, men det er for det meste konstrueret fra legitime dele for at danne rod. Det svarer til at skrive "angsk ville ast, arg be yous being being kis dangeroust stranger ous" slags ligner engelsk med nogle levedygtige dele for alle, der ikke kender engelsk, men generelt er pludrende.

det er 100% Feitan, der taler baglæns. Hvis du ikke tror, ​​kan du også se engelsk dub, hvis du slet ikke forstår japansk. Jeg kan tydeligt fortælle dig, at det ikke er kinesisk, fordi jeg selv er kinesisk. I den engelske dub-version kan du tydeligt høre dem tale baglæns.

Jeg tror, ​​han taler omvendt japansk, og teksten til højre er japansk kanji. Jeg er kinesisk, og jeg kan læse kinesiske tegn, så forhåbentlig eksploderer min hjerne ikke, og jeg har ret. :)

1
  • 1 Har du måske en måde at bekræfte det på, eller en bestemt bekræftelse i stedet for forhåbentlig :)?