Anonim

Jump Force - Sharingan, Rinnegan, Sage Mode, Tenseigan Eyes for CAC (MODS)

Jeg hørte, at Tenseigan kan vækkes af dem, der har både Otsutsuki og Hyuga blodlinier. Boruto har Otsutsuki-blod fra Naruto (en efterkommer af Hagaromo Otsutsuki) og Hyuga-blod fra sin mor. Kan han vække Tenseigan?

2
  • Intet er umuligt, men vi kan ikke sige noget lige nu. Dette link kan hjælpe dig: naruto.wikia.com/wiki/Thread:160215
  • Tenseigan er byakugan med otsutsuki chakra. Boruto har ingen byakugan.

I øjeblikket er det muligt på grund af at Uzamaki-klanen er meget vagt beslægtet med Hagaromo (Det har været meget tid til fortynding af blodlinjen). Så han kunne ende med Tensaigan, men det ville være meget mere sandsynligt for Tensaigan at dukke op i Boruto og Saradas teoretiske børn på grund af Sasukes blodlinje med Hagaromos optiske kræfter.
For at opsummere det, kunne Boruto ende med Tensaigan et stykke tid i overskuelig fremtid.

3
  • 1 Hvis du kan give pålidelig kilde til disse oplysninger, vil det være godt. Men tror du ikke, at Byakugan er nødvendigt for Tenseigan. For eksempel i wiki står det at - "Kombinationen af ​​Byakugan og chakraet af et tsutsuki-klanmedlem kan udvikle Byakugan til Tenseigan" Også "Toneri tsutsuki, der vækkede Tenseigan ved at kidnappe Hanabi Hy ga og stjæle hende Byakugan "... Så det opsummerer, at Byakugan er nødvendig, men Boruto har ingen Byakugan, så ingen spænding. Men der er muligvis Himawari mulighed for at vække det.
  • @LightYagami Jeg synes, du skal sende din kommentar som et svar.
  • 1 husk, Hyuga har også optiske kræfter, specifikt fra Kaguya selv, og Naruto er praktisk talt Ashura, hvilket giver ham et næsten direkte blodlinjelink til Otsutsuki. Også @LightYagami Himawari og Boruto skulle have Byakugan, men de blev glemt at blive trukket ind. Himawari viser hende Byakugan den dag Naruto blev Hokage (og ramte hans chakrapunkt og slog ham koldt ud for dagen, så Konohamaru måtte Transformer og tag hans plads), så Boruto sandsynligvis vil være i stand til at have det en dag.

Jeg tror, ​​at Borutos øje er en helt ny evne, som vi endnu ikke har set.

Først og fremmest er Borutos øje ikke et byakugan. Dette er ret indlysende, fordi det ser Fuldstændigt anderledes ud end byakugans (ingen vener, kun i det ene øje, anden farve). Det kan have lignende evner som byakugan, men det er ikke byakugan.

For det andet er hans øjne heller ikke spændt, fordi det også ser helt anderledes ud. Sikker på, begge kan have blå, men den mørkede del af Boruto's øje indikerer en klar adskillelse fra spændingen. Tenseigan har heller ikke det forbandelsesmærke, som ting omkring øjet, som den ældre version af Boruto ser ud til at have (se billedet nedenfor). Tenseigan kan kun erhverves ved at kombinere chakraet fra Hyuga-klanen og Otsutsuki-klanen. Boruto har Hyuga-klanchakra, men ikke Otsutsuki-klan. Yderligere bevis på dette er, når Boruto taler med spøgelsen fra Momoshiki tsutsuki efter hans kamp med ham. Momoshiki påpeger Borutos Hyuga-arv / chakra, men noterer sig ikke noget sovende Otsutsuki-chakra, som han bestemt ville have, hvis Boruto havde noget sovende Otsutsuki-chakra. Det anføres heller ingen steder, at tenseigan er i stand til at se det "onde chakra", som Borutos øje kan se.

Hvad Boruto kan se er et produkt af at kombinere Asura's chakra med Hyuga-klanens chakra. Dette ville give et helt nyt kekkei genkai.

Som jeg sagde i kommentaren er intet heller ikke umuligt, så alt kan ske. Men ifølge nuværende oplysninger er det ikke muligt for Boruto at vække Tenseigan. Lad mig forklare, hvorfor jeg sagde dette:

Kombinationen af ​​Byakugan og chakraet af et Ōtsutsuki-klanmedlem kan udvikle Byakugan til Tenseigan.

Så det forklarer stort set, at det kan Udvikl dig Byakugan til Tenseigan ved at have chakra af en Ōtsutsuki-klan.

Så ved den nuværende definition af dette er det vigtigt at have Byakugan. Da Boruto ikke har nogen Byakugan, kan vi sige, at han ikke vil være i stand til at have Tenseigan.

Også ifølge dette link er der et svar, der virkelig skaber lidt forvirring, men som også giver os håb om en vis mulighed:

Vi ved det

Rinnegan = Asura + Indra (Sharingan)

Tenseigan = Otsutsuki + Hyuga (Byakugan)

I betragtning af at de er børn af Naruto og Hinata, ville Boruto og Himawaris arv således være:

Asura + Hyuga (Byakugan) = ????????

Så det er fuldt ud muligt, at en unik blanding af Hagaromo og Hamuras chakraer vil resultere i disse to og vække en ny dojutsu helt. Dette kunne også forklare, hvorfor begge mangler Byakugan såvel som deres blågrønne øjne.

4
  • Boruto havde ikke Byakugan, fordi Kishimoto glemte at tegne det, når det er sagt, det gjorde Himawari også, men hun opnåede det, da hendes udstoppede dyr blev ødelagt, og hun brugte det til at banke sin far bevidstløs i et slag. Det er sandsynligt, at Byakugan fungerer som Sharingan for dem, der ikke er ren hyuga, men vi har kun virkelig himawari som et direkte eksempel, selvom Itachis romanhistorie havde nogen med en lignende evne, hvilket ville gøre 2 kendte canon-sager.
  • Som jeg sagde som svar med aktuelle oplysninger, havde vi, at det ikke er muligt for boruto at have spænding, men hvis vi vil tale om, hvad der vil ske i fremtiden, vil det udelukkende være baseret på vores mening snarere end på fakta, som jeg tror kan skabe en enorm debat snarere end at komme til en konklusion.
  • Asura + Hyuga (Byakugan) = ???????? Du glemmer Asura ER en Otsutsuki sådan er det faktisk Otsutsuki+ Hyuga (Byakugan) = Tenseigan Så det rigtige svar er ja, han kan få en Tenseigan
  • Naruto er også en Uzumaki, der er en efterkommer af Otsutsuki fra Asuras side

Der er meget god grund til, at Boruto kunne vække det. Imidlertid kræver det, at han vækker eller skaffer Byakugan såvel som at få alt Bijuu-chakraet fra sin far implanteret i sig på en eller anden måde. Hvis disse betingelser var opfyldt, hvilket de let kunne være, skulle Tenseigan udvikle sig fra hans Byakugan. De ni Bijuu-chakraer ville opfylde at have Otsutsuki-chakraet, da Narutos chakra er Six Paths 'chakra.

1
  • Naruto er Ashuras omvandrer, så han er praktisk talt en Otsutsuki.