Anonim

(PG13) Logan møder Axis OC Animatic (Surface Pro TEST)

Jeg ønsker at tilføje det komplette sæt Wolf's Rain til min anime-samling, men efter at have shoppet rundt på E-Bay ser jeg følgende:

Wolf's Rain for over $ 300

Dette er et ret almindeligt prispunkt for Wolf's Rain, jeg ser konstant, at denne serie starter på over $ 300. Hvorfor er det? Efter hvad jeg forstår var Wolfs Rain aldrig rigtig et stort hit. Så hvorfor koster det så meget at få en legitim kopi?

5
  • Udbud og efterspørgsel
  • FYI, sidste gang en ny kopi blev solgt på Amazon, blev den solgt til $ 90,55 i slutningen af ​​marts
  • @ ton.yeung Wow det er skørt. Wolf's Rain er en af ​​mine favoritter hele tiden. Jeg troede, der var nogle seje koncepter, og er overrasket over, at det ikke var ekstremt populært. Jeg lod bare en brugt kopi glide væk for $ 55 ... Skulle have nappet den.
  • I Japan rangerede Wolf's Rain tredjepladsen blandt anime-serier, der blev vist i samme tidsrute bag Air Master og Dear Boys. Serien blev betragtet som "et stort hit i 2004" for det nordamerikanske marked og solgte godt på massemarkeder såvel som på online markeder og hos uafhængige detailhandlere. ICv2 bemærker, at det "har en stærk appel til det voksende teenagere og ældre anime-publikum." Serien blev valgt som en af ​​de ti bedste animeegenskaber i 2005 til ICv2 Retailers Guide to Anime / Manga. wikipedia
  • @ ton.yeung Ja, men jeg tror ikke, det er som Cowboy Bebop, hvor du kan gå ind i BestBuy 15 år senere og se helt nye eksemplarer i hylderne.

Du kigger på det oprindelige løb af Wolf's Rain, som ikke længere er i produktion, og som sådan er underlagt prisstigninger i udbud og efterspørgsel.

Jeg anbefaler, at du kigger på Wolf's Rain - Komplet samling Limited Edition DVD-sæt udgivet i 2005. Dette sæt startede ved 149.99 og er angivet på de relaterede auktioner på det link, du leverede til eBay for $ 195, en stigning på ~ 25% fra den oprindelige pris.