Anonim

Kelvyn Colt - Love & Hate (officiel video)

Da madara blev genoplivet, mistede han sit par rinnegan, hans reservoir af uendelig chakra og ikke dræbt evne (at være en edo tensei).

Så jeg ved, hvorfor madara ønskede at blive genoplivet, men mit spørgsmål er, hvordan adskiller evnen sig i disse to tilfælde?

En Edo Tensei kan ikke være en jinchuuriki, og derfor kunne han ikke gennemføre sin plan ved at blive de ti halers jinchuuriki. Det er hovedårsagen til, at han ønskede at blive genoplivet.

Selvom det er meget magtfuldt, er kraften i en "ægte" Rinnegan langt bedre end en af ​​den genoplivede "falske" Rinnegan. Den "rigtige" Rinnegan kan tilkalde og kontrollere Gedo Mazo, brug Rinbo: Hengoku teknik osv.

1
  • At passe til, at Madara selv ville besvare dette spørgsmål.

Som nævnt af Madara Uchiha kunne han som en Edo Tensei ikke være en jinchuuriki af de ti haler, som var nødvendig for at aktivere den uendelige Tsukoyomi.

For det andet er, at han ikke var tæt på sin fulde magt, og hans Rinnegan havde nogle evner, men ikke så meget og magtfuld som Rinnegan mens han levede.

Mens han var Edo Tensei, frigav han sig fra enhver form for kontrol, følelser, adrenalin osv. Blev vedvarende, som om du ikke giver noget lort om noget. At være en Edo Tensei kan du bare ikke kæmpe med fuld dedikation og kampånd. Det er som at holde tilbage er en del af din natur.

Også risikoen for at blive forseglet i sin Edo Tensei-tilstand vil altid være en risiko.

Fordi han vidste, at det at forblive i en så uvigtig ineffektiv tilstand ikke kunne udrette noget fjernt signifikant, og det var lidt idiotisk at være i en så ekstremt svækket tilstand for ham, da Madara havde et så utroligt strålende mål af højeste kaliber at nå. Faktisk er Madara selv faktisk millioner gange kraftigere i sin fuldt levende krop end i sin halvdøde papir-mach -lignende levende ligestat.

Den virkelige / levende vitale Rinnegan, han modtog, er ekstremt langt ud over tusind gange mere usædvanlig kraftfuld / i stand end den halvdøde Edo Tensei ekstremt svækket.

Det var som at bogstaveligt sammenligne den vigtige betydning af sjældneste diamanter med papirmasse, der er i form af en almindelig diamant og har nogle ægte mikroskopiske stykker almindelige og sjældne diamanter indeni. Der er en masse astronomisk forskel i universel størrelse her, både mellem ægte Rinnegan og Edo-Tensei Rinnegan og mellem henholdsvis Fully-Vitally-Revived Madara og Half-Dead Walking Corpse Madara.

1
  • 2 Du giver ikke rigtig en forklaring på forskellen, du nævner bare, at der er en stor - Kan du måske tale om det i dit svar