Anonim

Nicki Minaj - Super bas

Flere måneder tilbage var der et meme, der cirkulerede, hvor anime-tegn fik graviditetstest fotoshopet på et billede af dem.

Nogle eksempler:

De to hænder og enheden ser ret godt tegnet ud, så jeg formoder, at den blev skåret ud fra et andet show. Jeg har ikke været i stand til at finde ud af hvad showet, der oprindeligt havde graviditetstesten var. Er der nogen der ved det?

3
  • 6 De to hænder er muligvis ikke kommet fra samme kilde. Den lille forskel i hudfarve antyder, at de i det mindste kom fra forskellige tegn.
  • 7 Jeg foreslår, at du ser på denne side, hvis du ikke allerede har gjort det.
  • 5 @Dario, du skal sende det som svar.

+100

Det er sandsynligvis fra den oprindelige afslutning af Danna ga Nani o Itteiru ka Wakaranai Ken (sæson 1 afsnit 13), som blev sendt i 2014.

Et klip af scenen kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=YU5CFBRL1R0

Skærmbilleder:

2
  • 1 Dette er faktisk overbevisende, men tilsyneladende blev sæson 1 afsnit 13 sendt i december 2014, 2 måneder efter oktoberens tendens på Twitter ... nu hvor jeg tænker over det, måske meme magt startes fra sin manga-version i stedet?
  • 1 Måske. Crunchyroll fik licensen og begyndte at sætte episoder den 4. oktober, cirka en uge før det blanke billede først dukkede op, så chancerne er, at nogen så episoden før frigivelse. Den egentlige blanke skabelon blev ikke skåret fra episoden, og mangas kunststil er ret grov, men jeg vil vædde på, at det er det, der startede hjulene, der drejede i nogle jokesters hoved.

Tættest kunne jeg komme til et svar.

Ifølge knowyourmeme:

Ifølge arkiverede diskussioner[1] [2] fra det japanske imageboard-websted Futaba Channel (2chan) begyndte photoshop-meme oprindeligt som en mindre fad engang i sommeren 2014, men det startede ikke, før det tomme skabelonbillede blev offentliggjort på Twitter[4] af @Gorxxx_[3] den 15. oktober 2014. "

1
  • Det er en skam, at brugeren ikke længere eksisterer :( måske har været i stand til at hjælpe