Anonim

Kellie Pickler - I Wonder (Officiel video)

I sæson 4 afsnit 219-220 af originalen Naruto, da Naruto og Gaara blev slået af den opstandne leder, hvorfor frigav Naruto ikke styrken fra den ni-halede ræv? Hvorfor døde han næsten, og alligevel skete der intet? Han var et af de svageste mennesker i denne kamp.

1
  • Hej og velkommen til Anime & Manga Stack Exchange. Jeg forsøgte at afklare titlen på baggrund af spørgsmålsorganet, men jeg kunne tage fejl ved at sige "gjorde ikke noget", fordi jeg ikke følger serien. Det ville være bedre, hvis du redigerede titlen for at repræsentere spørgsmålet korrekt. Tak.

Fordi hele lysbuen var fyldstof. Derudover var det en fyldbue rettet mod Gaara, hans studerende og hans forandring. Du kan sige, at han var hovedpersonen, Naruto sidekarakteren, derfor var han den, der havde brug for at besejre den "dårlige" fyr. Hvis han frigav kraften fra de ni haler, tvivler jeg meget på, at Gaara ville have tid til at skinne, som han gjorde i slutningen. Seimei ville være blevet slået af Naruto.

Der er ingen anden rimelig forklaring givet os i denne bue, hvorfor han ikke / ikke kunne bruge den. Man kan sige, det skyldtes plot.