Anonim

Vraget - Breaking Through

Efter at have hørt nogle dragon ball-yubere husker jeg, at en af ​​dem fortalte, at Akira Toriyama giver en liste over ideer, han vil have anime og mangakunstneren Toyotaro skal følge, og så har de en vis frihed til at udvikle historien, det er derfor, vi ser forskelle i teknikker, begivenheder, rækkefølgen, tegnene elimineres i magtturneringen, og af hvem osv. Men så sagde en anden youtuber, en spansktalende med 1,3 millioner tilhængere, at bortset fra at give de primære ideer til historien, Akira giver en form for tilsyn i mangaen. Er det sådan? Er Dragon Ball Super manga "mere trofast" over for Akira Toriyama ideer end anime?

Dette er forkert. Toriyama har meget kontrol med hensyn til anime. En artikel her indikerer, hvordan to Dragon Ball Super-ledere afslører ved en anime-konvention, hvor meget kontrol de har over Toriyama. Personalet bygger ofte på hans ideer. Du kan altid læse hans originale kladder til hver bue og se, at størstedelen af ​​historien er bygget på hans ideer, og at personalet ofte arbejder omkring hans hovedplot og tilføjer karakterer. Her er Toriyamas oprindelige udkast til "Turnering af magtbue"

Nogle interessante punkter:

  • Hvis du ser på forhåndsvisning af udstillingen Match of Tournament of Power, skulle karakteren i hætten oprindeligt være Jiren og ikke Toppo. Imidlertid nævnte Toriyama Jirens baggrundshistorie og sagde, at han var en karakter, der ikke talte og derefter stammer fra Toppos karakter.
  • Da Dragon Ball Super-personalet overvejede Brolys popularitet og præsenterede Kales idé for Toriyama, tilføjede han Caulifla.
  • Selv Ultra Instinct-transformation blev helt besluttet af Toriyama, og han kom op med den Perfected Ultra Instinct-idé. Så ideen om Ultra Instinct Omen Goku kunne meget vel have været Toei for sandsynligvis at skabe hype til specialet og holde publikum interesseret.

Med hensyn til manga er Toyataro i sidste ende tvunget til at følge hovedplottelinjen i Toriyamas oprindelige udkast. På samme tid har Toyotaro dog bestemt friheden til at indarbejde sine egne ideer og afvige fra manuskriptet.
I en diskussion mellem Toyotaro og Toriyama med hensyn til "Future Trunks arc", blev det direkte angivet, at de forskelle, vi ser i manga og anime; et godt eksempel på det samme er Vegeta, der bruger Super Saiyan Gud, er Toyotaros ideer. Toriyama opfordrer selv Toyataro til at indarbejde sine egne ideer i hovedplottet.

Akira Toriyama overvåger faktisk mangaen. Imidlertid er hans tilsyn hovedsagelig med hensyn til hovedplottelinjen, og visse forskelle, vi ser i mangaen, er hovedsageligt Toyotaros ideer, som Toriyama accepterer (Som Super Saiyan God Vegeta).