Anonim

(Fuldtekst) Believer Imagine Dragons

Mio bar af en eller anden grund Yuukos tegnebog i sin taske (hvorfor?). Så kommer øjeblikket, og Mio indser, at tegnebogen ikke er der. De går til den mistede og fundne afdeling. De fandt tegnebogen, og vi ser inde i den som i skærmbilledet nedenfor. Yuukos dag er ødelagt efter se det papir og den grønne ting indeni.

Hvad var det papir og det grønne stof, der satte Yuuko i et så dårligt humør?


Inde i tegnebogen:

Yuukos humør hele dagen efter denne begivenhed:

(Sted: Afsnit 12; i begyndelsen af ​​anden halvdel.)

0

( ) Det er et stykke slangeskind og en kvittering fra en butik foran en bestemt station, hun besøger.

Tegnebogen er Yuukos, fordi hun identificerede den ved farven og det unikke indhold (slangeskindet). Det tomme ansigt er et chok og måske angst, fordi alle hendes penge er væk. Gag her er ikke indholdet, men hendes reaktion efter at have kigget i tegnebogen.

I Japan er der en overtro, der går, hvis du lægger en slanges afskallede hud i din tegnebog, vil din tegnebog være i stand til at samle flere penge. Også i Japan og andre asiatiske lande er slanger et traditionelt symbol på penge og rigdom (blandt andet), i japansk myte er nogle bemærkelsesværdige forbundet med slangeguder Ugajin og Benzaiten.

2
  • Kan du venligst forklare mere? Var det en lignende tegnebog, og hun troede, at den var hendes? Eller brugte en anden sine penge og købte noget slangeskind? Hvis ja, hvorfor i helvede ville nogen købe slangeskind med pengene inde i en tegnebog, han finder på gaden, så læg dem i tegnebogen og giver tegnebogen til det mistede og fundne kontor? Jeg kan ikke forstå vittigheden bag dette.
  • @hkBattousai Slangeskindet var Yuukos. Det var i tegnebogen før. For at præcisere: Da Yuuko gav sin tegnebog til Mio for at holde fast i opbevaring, indeholdt den 3 ting: kvittering + slangeskind + penge. Da Yuuko fandt sin tegnebog på de fortabte og fundne, indeholdt den kun 2 ting: kvittering + slangeskind. Tyven ignorerede åbenbart de to ubrugelige ting og valgte kun at tage pengene.

For at besvare dit sidespørgsmål om, hvorfor Mio bar Yuukos tegnebog i sin taske:

Yuuko gav det til Mio at holde fast ved opbevaringsformål, fordi Yuuko troede, at hun bare ville miste det, hvis hun selv holdt fast i det. Hun nævner dette i en tidligere scene: