Anonim

Dragon Ball Xenoverse 2: Specielle PQ-tilbud [DLC Pack 7]

Som vi ved er Jiren en overdrevet karakter. Selv Beerus var forbløffet, da han frigav sin Ki-spørgsmålstegn ved, om dette virkelig var energien fra kun en kriger ?! Hvad hvis Jiren er en fusionskarakter og han mediterer for at kontrollere den sindssyge magt indeni?

Jeg forstår, hvorfor du ville tro, at som sammensmeltede tegn har tendens til at være meget stærke. Det er dog bestemt muligt for selv en regelmæssig karakter at være stærkere end en fusion. For eksempel holdt SSJB Goku sig selv mod en Kefla, Base Vegeta slår SSJ3 Gotenks osv.

Når det er sagt, er Jirens magtniveau ikke en uopnåelig bedrift. I det mindste blev hans basiskraft sammenlignet med en God of Destruction, og alle G.O.D er tilfældige individer, der har trænet til at nå deres styrkeniveauer. Selv Goku opnår et niveau langt ud over, når han mestrer Ultra Instinct. Selv Broly var i stand til at nå et niveau, der kan sammenlignes med en G.O.D.

Plus, at være en fusion ville helt modsige Jirens karakter. Jiren er blevet indikeret at være en ensom, der ikke søger hjælp fra nogen og hellere vil arbejde alene på grund af sin traumatiske fortid. Fusion ville antyde, at han er afhængig af en anden for sin styrke. Så tydeligt er karakteren ikke en fusion.