Anonim

Sådan får du GRATIS UBEGRÆNSET ROBUX i Roblox! (2019)

I et stykke har Luffy en teknik kaldet "Gear 4th", som gør det muligt for ham at transformere til en forbedret version af sig selv, yderligere styrket af Haki. Denne teknik har en tidsbegrænsning, og når tiden er gået, vender Luffy tilbage til sin normale form og kan ikke bruge Haki i 10 minutter. Dette er nævnt i kapitel 728.

I modsætning til andre shounen-serier er Haki en evne, der drives af brugerens viljestyrke. Det afhænger ikke af deres fysiske styrke eller udholdenhed. Dette er yderligere bevist, når Sanji stadig kunne bruge sin Haki normalt, selv når han var fanget i Namis krop under Punk Hazard-buen.

Så mit spørgsmål er, hvordan er det muligt for en person - især en person med så stærk vilje som Luffy - at løbe tør for viljestyrke? Er viljestyrke noget, der bare kan "løbe tør" sådan?

Denne episode / bue var den første til at introducere et sådant Haki-begrænsningskoncept. Faktisk citerer wiki-siden på Haki det sæt episoder for at angive, at:

På trods af deres store kapaciteter er Haki ikke ubegrænset, da det kan tømmes fra overforbrug, hvilket gør brugeren ude af stand til at bruge det i en bestemt periode, mens det regenereres.

Fra den side tages også den generelle definition:

Generelt set er der to typer Haki tilgængelige for alle, givet den rette træning, men der er en tredje type, som kun en bestemt gruppe "udvalgte" siges at have. Enkelt sagt er Haki en evne til at fornemme og forudsige åndelig energi (Kenbunshoku), bruge livskraft som fysisk forstærkning (Busoshoku) og for de sjældne "udvalgte" overvælde fjendernes viljestyrke med din egen (Haoshoku).

Således er det kun Haoshoku eller Conqueror's Haki, der er direkte bundet til deres viljestyrke. Et eksempel på dette ville være:

I kapitel 923 og 924 i Wano-buen ser vi, at Luffys viljestyrke formår at få nogle svagere soldater til at besvime, selvom han blev slået ud af Kaido. Kaido siger selv, at Luffy har stirret på ham.

Som du sagde, er ingen af ​​Haki-formularerne specifikke for en brugers krop. Så Sanji var i stand til at bruge dem på trods af at han blev byttet med Nami. Det betyder dog ikke, at de slet ikke har nogen grænser.

I WCI-buen kommenterer Luffy, at Katakuri vil nedbryde sin Kenbunshou-haki, hvis han trækker kampen længe nok.


Hvad angår Luffys ulemper, der er specifikke for Gear 4th, er det på grund af overforbrug af Busoshoku Haki. Som nævnt på wiki-siden:

Når han bruger Gear Fourth, bruger Luffy omfattende Busoshoku Haki ved at belægge hans arme, ben og meget af hans torso i det til det punkt, at de bliver sorte fra hærdning.

Kombineret med Luffys gummiagtige sammensætning og hans komprimerede muskelstruktur tilføjer Gear Fourth begge eksplosiv styrke til Luffys angreb og giver ham forbedrede defensive evner langt ud over hvad han kan demonstrere med eller uden Gear Second eller Gear Third

Årsagen til Gear 4. eksplosiv kraft er ikke Haki alene, men hvordan Luffy komprimerer sin gummikrop. Svarende til hvordan han øger sin hastighed ved at pumpe sit blod hurtigere i Gear 2nd. Dette betyder, at hans fysiske krop er under meget belastning, som Rayleigh nævner, når Luffy viser disse evner for ham.

Når denne grænse er nået, deaktiveres Gear Fourth automatisk og efterlader Luffy udmattet og næppe i stand til at bevæge sig. Han er også ude af stand til at bruge Haki i ti minutter efter at have brugt denne teknik, da den hurtigt tømmer hans Haki-reserver. Teknikken beskatter også i høj grad Luffys udholdenhed, da den kun en gang efterlader Luffy så fysisk drænet i kølvandet, at han næppe kan stå og kæmpe, selv efter at han har genvundet sin Haki og mobilitet.

Akin to Gear Second, ved hjælp af Gear Fourth får Luffys stofskifte til at stige hurtigt. Faktisk, efter at Luffy havde fyldt sig op i en oppustet størrelse i sin kamp med Charlotte Cracker, fik han med Gear Fourth en gang til at brænde den enorme mængde af, han havde spist på få minutter.

Udmattelsen og bivirkningerne er så store, at han ikke ordentligt kan stå og kæmpe selv efter genvinde Haki og mobilitet. Det skal dog bemærkes, at Luffys evne til at bære disse ulemper eller måske reducere deres effekt forbedres, som det ses under hans kamp med Katakuri, hvor han formår at løbe rundt og undvige lidt, selv efter hans første forsøg mislykkes.

Jeg tror ikke, det var, at han løb tør for viljestyrke, men husk da Luffy kæmpede Rob Lucci i Impel Down Arc, efter gear 3 blev han mindre. Han sagde, at grunden til, at der skete, var fordi hans krop havde brug for balance, og derfor havde hans krop en stor ulempe efter et stort boost, som var hans krop krympet efter at være blevet stor. Min teori er, at 4. gear er sådan, og da han brugte store mængder Haki, havde hans krop brug for balance, derfor kunne hans krop ikke håndtere nogen Haki efter det som ulempe.

P.S. Nej, for at besvare dit spørgsmål kan du ikke bare "løbe tør for" viljestyrke.